Finom hentesáruk könyve A kötet 1909-ben jelent meg először és utoljára, annak ellenére, hogy a legkiválóbb ismertetéseket nyújtja a különböző húskészítményekkel kapcsolatban...
Szerző: Jessica Nadel Kiadó: Gabo Könyvkiadó Kiadás éve: 2017 Oldalszám: 176 ISBN: 9789634063490 Ha próbál több zöldséget enni, de a salátánál tovább nem jutott, a Zöldséges...
Néhány éve Dr. Michael Mosley forradalmat indított az egészségügyben azzal, hogy 5:2-es diétájával az egész világnak megmutatta az időszakos böjtölés hihetetlen erejét. Új könyvében...
Szerző: Horváth Ilona Kiadó: Szalay Könyvkiadó Oldalszám: 447 oldal Megjelenés: 2016. Kötés: Puhatáblás Horváth Ilona Szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk...
2011-ben Novak Djokovic a sportújságírók szerint minden idők legkiemelkedőbb idényét teljesítette egyesben a professzionális teniszezők között. Összesen tíz tornán – köztük három Grand...
Figyelem! A chili ételbe téve nagyon csípős és nagyon finom! Kész vagy arra, hogy megtapasztald, mi is az a kapszaicin? Igen? Akkor a lehető legjobb szakácskönyvet tartod a kezedben...
"Hagyd, hogy Teresa-Maria Sura elcsábítson vitálínyencségeinek csodálatos világába! Tapasztald meg, milyen érzés minden egyes étkezéssel szeretetet venni magadhoz és úgy készíteni el...
Ez a könyv áttöri a mítoszt, miszerint a tésztakészítés bonyolult, sokszor a képzett szakácsok számára is megoldhatatlan feladatot jelent. Csupa könnyen elsajátítható recept található...
Szerző: R. Pongrácz Anna Kiadó: Nemzeti Örökség Kiadó Oldalak száma: 94 Megjelenés: 2024. június Kötés: Puhatáblás "Gyakorlat teszi a mestert:" - írja a szerző. Ezt a népszerű...
Szerző: Pap Judit Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ Oldalak száma: 176 Megjelenés: 2022 Kötés: Kartonborított, ragasztott Manapság már számtalan szakácskönyv közül választhatnak, akik...
Egészséges receptek - Gasztro BOOKAZINE 2024/3. a címe a Sándor Adrienn szerkesztette gasztronómiai könyvnek. Egészséges receptek - Gasztro BOOKAZINE 2024/3. a címe a Sándor...
Jelen könyvemnek a megírásánál tőlem telhetőleg igyekeztem lehetőleg mindenre kiterjeszteni a figyelmemet. A szakácsművészet azonban olyan méretű anyagot ölel fel, hogy azzal kétszer...
Biri néni szakácskönyve az első és talán legismertebb erdélyi szakácskönyv, amely először1923-ban jelent meg a Brassói Lapok gondozásában. A szakácskönyv az akkori időszak, beleértve...
Kevesebb, mint 6 hozzávaló egy ételhez Több, mint 75 elronthatatlan, és extra-gyorsan elkészíthető recept Hozzászokott a nagy étkezésekhez? Hiányoznak az ötletek, amikkel a mennyiséget...
Semmiből is finomat a címe Saly Noémi szakácskönyvének, amely az Ab Ovo Kiadónál jelent meg. Ez a könyv tíz évvel ezelőtt megjelent egy másik kiadónál. Maradéktalanul elfogyott...
"A MESTER" Wayand Miklós könyve egy igazi vezérkönyv, mely a húsipar bemutatását tűzte ki céljául. Itt nem csak a vágóhidak működését, hanem a húsipari termékek elkészítésének módját...
A diétás beteg szakácskönyve - változatos étrendek A diétás kezelés nehézségei még ma is nagyobbak, mint azt hinné az ember. Hivatásuknak jól megfelelő diétás konyhák még kórházainkban...
Ünnepelni az egyik legjobb dolog a világon - legyen szó születésnapról, karácsonyról, húsvétról vagy bármilyen jeles alkalomról. Mert akkor felerősödik a család jelentősége, energiával...
Czanik Balázs a Capoeira Aerobik megálmodója és Kovács András édesburgonya termelő közös receptkönyve. Minden recept alapja az édesburgonya. Oldalak száma: 120 Megjelenés éve:...
Találd meg az egyensúlyodat. Egyszerűen. A friss és élő ételek táplálják a testünket, csillapítják az éhségrohamainkat és feltöltenek energiával. A nyers étrend tisztít, erősíti az...
Czanik Balázs a Capoeira Aerobik megálmodója és Kemenes Edith a Kemenes cukrászda megalkótójának könyve. Csábulj el, és élvezd az édességek hagyományos ízét, vagy próbálj ki diétás...
Lépj be a mindenmentes ételköltemények ínycsiklandó világába! Czanik Balázs fitness edző, a Capoeira Aerobik megálmodója életében a legfontosabb szerepet a mozgás tölti be, emellett...
Ebben a rendkívüli könyvben a híres filmsztár és sikerszerző humoros fűszerezéssel ötvözi a gondolkodás művészetét a főzés művészetével. Egyik legnagyobb szenvedélye, az evés, számára...
Mindent házilag! Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A szerző...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.