Kovásziskola 1. - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret a címe Vanessa Kimbellé szakácskönyvének. Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának...
Nem nehéz megjósolni, hogy rövid időn belül a kenyér bibliájaként fogják emlegetni a kelt tészta eddigi és leendő szerelmesei. _x000D_ _x000D_ És ez nem véletlen. A Limara Péksége...
A cigány konyha a legegyszerűbb bodagtól a nagyon összetett csülkös pacalig vagy májas tésztáig sok pompás fogást ölel fel. Tobzódás és takarékosság, bőségtál és sárban sült kárász,...
Ízek Mrs. Lipton konyhájából Szerző: Boromisza István 21. Század Kiadó, 2024 "Soha nem ettem még... ilyen finomat!" - mondhatná Mabel, ha Mrs. Lipton neki is hagyna egy-két...
A mentes kovászműhely legjobb receptjei Szerző: Horváth Judit HVG Kiadó, 2024 Mi a kívül ropogós, belül foszlós mentes kenyér titka? Lehet-e a gluténmentes péksütemény...
Nem akartam megúszni, hogy még egy MEGÚSZÓS KAJÁK könyvet összerakjak nektek, szóóóóóóval íme! Szerencsére az előző két kötetet imádtátok, amit nem is csodálok, mert ugyan ki akarná...
BBQ Expedíció - Felfedezőút a lassú tűzön-füstön sütés világában (2. kiadás) BBQ-alapvetések, techinkák, receptek és élmények. A könyv célja: feltárás, tanulás, megértés, egy ételkészítési...
Talán nincs még egy alapanyag, amely olyan szélsőséges reakciókat vált ki, mint a belsőségek. Egyesek imádják, mások messzire elkerülik őket. A belsőségek markáns íze, állaga és illata...
Szerző: Lukács István - Oriskó Ferenc - Sándor Dénes - Zsolnay Gábor Kiadó: Műszaki Kiadó Oldalszám: 474 Megjelenés ideje: 2017 Cikkszám: KP-2270 A technológiai folyamatok...
Attól még, hogy vigyázunk az egészségünkre és törekszünk minél változatosabban étkezni még nem kell megtartóztatnunk magunkat a finom falatoktól! Attól még, hogy vigyázunk az...
Szatmári Ferenc agrármérnökből lett szakács és blogger. Régi álma teljesült be huszonhat év után: minden napja a főzésről szól. Első, nagy sikerű szakácskönyve után Feri, a főzelékes...
Az igazán jó desszert megkoronázza az ételsor végét, minden érzékünkre hat, és maradandó élményt jelent. A Kreatív desszertiskola bebizonyítja, hogy nem csak képzett cukrászok képesek...
Egy év a vidéki konyhámban Szerző: Mimi Thorisson HVG Kiadó, 2022 Amikor Mimi Thorisson – a népszerű gasztroblogger és az Itália ízei szerzője – családjával a zajos Párizsból...
MAG - Modern Alap Gasztronómia A MAG célja az ételkészítés szakmai alapjainak bemutatása. Konyhatechnológiákat ismertet formabontó megközelítésben, útmutatókkal segíti a szakoktatók...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.