"Szabó Jucus az 5 hozzávaló blog díjnyertes szerzőjének, legújabb könyve. "Ajánlom ezt a könyvet neked, kedves olvasó, akinek esténként szintén nincs időd órákon át főzni, nem akarod...
Szerző: Papp Katalin mesterszakács Kossuth Kiadó, 2012 „Ezúttal az ünnepi összejövetelek megszervezésében, az ételsorok összeállításában és a fogások elkészítésében...
""Ha valaki egy új vagy különleges ételeket, süteményeket remél ettől a kis gyűjteménytől, az csalódni fog. Nem találtam ki új ételeket. A receptek megfogalmazásában igyekeztem az egyszerűségre...
Varázslatos Óbuda. Megannyi velünk élő történelmi emlék. De hol vannak a muskátlis, leanderes kis udvarok, ahol az ősszel üstben főzött szilvalekvár illata lengett? Hol vannak azok...
Kiadó: Alexandra Kiadó Megjelenés: 2020 Oldalszám: 152 Kötés: Kötött ISBN: 9789632974798 Ez a praktikus kiadvány segít rendet teremteni szanaszét kallódó receptjeink között...
Húst pótló ételek Hústalan napokra Hogy ez a könyv mennyire időszerű, azt tudja mindenki. Segítségül szántuk azoknak, akik a mindennapok harcában az otthonok lelkes őrei, akiknek...
Úri és közönséges konyhákon megfordult SZAKÁTS-KÖNYV Egy igazi gasztronómiai ritkaságot tart kezében a tisztelt Olvasó. Ezen kis könyvecske 1801-ben látott napvilágot és a kor...
Az erdők, mezők bővelkednek olyan gyümölcsökben, amelyeket előszeretettel használhatunk a terített asztalok étkei között, befőttként lekvárként, ivóléként, szörpként, stb. Ezek felhasználásához,...
Utánnyomás alatt! E könyvecske 1934-ben jelent meg először. Jelen kiadvány ennek angol nyelvű, átdolgozott kiadása. A könyv eredetileg a magyar konyha iránt érdeklődő külföldi szakácsok...
Gundel Károly szakácskönyve olasz nyelven...
1 950 Ft
nyelvkonyvbolt.hu
Termék részletek
Mindent házilag! Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A szerző...
Ma különleges gasztroélményre vágyom! Vagyis inkább csak ennék egy jót… Melyik éttermet válasszam? Nem egyszerű kérdés, amikor olyan helyet kell találni, amelyik az ízlésnek és az...
Termék részletek
Szerző:Balázs Éva (szerk. ) Kiadó:Geopen Nyelv: magyar Kiadás éve: 2007 ISBN: 9789639765283 Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Oldalszám: 64 oldal Méret [mm]: 198...
1 990 Ft
igazikonyvdiszkont.hu
Termék részletek
Tavasz, nyár, ősz és tél – fedezze fel minden évszak slágereit 250 kipróbált, hasznos és olcsó családi receptünkben. Az idénygyümölcsök és -zöldségek ízletesebbek, aromásabbak, ugyanakkor...
Ebben a rendkívüli könyvben a híres filmsztár és sikerszerző humoros fűszerezéssel ötvözi a gondolkodás művészetét a főzés művészetével. Egyik legnagyobb szenvedélye, az evés, számára...
Mi az a gluténérzékenység, hogyan diagnosztizálható, és hogyan éljünk együtt ezzel az ételintoleranciával, ami egyre elterjedtebb? Ezekre a kérdésekre kapunk választ a könyvből. Ezenkívül...
Szakácskönyv amely kifejezetten a magyar, szezonális, tavaszi zöldségek és gyümölcsök kreatív felhasználásához készült. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó, pontos, egyszerű...
Tartalom: Miért menő amindenmentes?Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül a "mindenmentes" étkezés, melynek lényege, hogy az allergén élelmiszer-alapanyagokat úgy helyettesítsük, hogy...
Termék részletek
Halak, vadak elkészítése Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt...
A mai időkhöz akarom e szakácskönyvet teljesen alkalmazni. A régi konzervatív és pazar konyhák nagyon is leépített tanácstalanságában akarok a háziasszonyok segítségére lenni, hogy...
, , A Katóka szakácskönyve tulajdonképpen azoknak a cikkeknek gyűjteményéből való, amelyekben Katóka, a páratlan jó kis gazdasszony szívesen készséggel ismertette meg az ő kis barátnőivel...
Eredeti kunsági szakácskönyv A könyv az első világháború évei alatt keletkezett, szerzője özvegy Simon Elemérné, született Bolemán Ilona volt. A recepteket saját kipróbált tapasztalatai...
Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja: „Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk,...
Szerző: Tolnai Kálmán Kiadó: Nemzeti Örökség Kiadó Oldalak száma: 85 Megjelenés: 2024. január Kötés: Puhatáblás "A terített asztal mindig olyan oltár, amelynél a legtöbb ember...
Campingezők szakácskönyve A campingezésnek - ennek a modern idők népvándorlásának - a rohamos térhódítása következtében ezrek és ezrek veszik birtokukba az országutakat, a vízi...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.