5 hozzávalós vacsorák - Szabó Jucus Szabó Jucus az 5 hozzávaló blog díjnyertes szerzőjének, legújabb könyve. Ajánlom ezt a könyvet neked, kedves olvasó, akinek esténként szintén...
Vadételek a címe Vári Dávid szakácskönyvének, amelyben a szerző 89 ínycsiklandó étel receptjét mutatja be, melyek mind különleges vadhúsból készülnek, a muflontól a galambon át a borzig...
Varázslatos Óbuda. Megannyi velünk élő történelmi emlék. De hol vannak a muskátlis, leanderes kis udvarok, ahol az ősszel üstben főzött szilvalekvár illata lengett? Hol vannak azok...
Szerző: Papp Katalin mesterszakács Kossuth Kiadó, 2012 „Ezúttal az ünnepi összejövetelek megszervezésében, az ételsorok összeállításában és a fogások elkészítésében...
Amit Ön most a kezében tart, nem más, mint hosszú, egészséges, kiegyensúlyozott életének záloga. Mindannyian tudjuk, hogy egy szerkezet élettartama és teljesítőképessége elsősorban...
Szakácskönyv amely kifejezetten a magyar, szezonális, tavaszi zöldségek és gyümölcsök kreatív felhasználásához készült. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó, pontos, egyszerű...
"Ha valaki egy új vagy különleges ételeket, süteményeket remél ettől a kis gyűjteménytől, az csalódni fog. Nem találtam ki új ételeket. A receptek megfogalmazásában igyekeztem az egyszerűségre...
Hogy ez a könyv mennyire időszerű, azt tudja mindenki. Segítségül szántuk azoknak, akik a mindennapok harcában az otthonok lelkes őrei, akiknek semmi fejtörés, munka nem sok, hogy családjukat...
Úri és közönséges konyhákon megfordult SZAKÁTS-KÖNYV Egy igazi gasztronómiai ritkaságot tart kezében a tisztelt Olvasó. Ezen kis könyvecske 1801-ben látott napvilágot és a kor...
Szerző: Stahl Judit Kiadó: Lettero Nyelv: magyar Kiadás éve: 2021 ISBN:9786155685606 Kötésmód: KEMÉNYTÁBLÁS, KÖTÖTT Oldalszám: 32 oldal Méret [mm]: 235 x 287 x 9 Kalandozz...
Az erdők, mezők bővelkednek olyan gyümölcsökben, amelyeket előszeretettel használhatunk a terített asztalok étkei között, befőttként lekvárként, ivóléként, szörpként, stb. Ezek felhasználásához,...
Halak, vadak elkészítése Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a...
A mai időkhöz akarom e szakácskönyvet teljesen alkalmazni. A régi konzervatív és pazar konyhák nagyon is leépített tanácstalanságában akarok a háziasszonyok segítségére lenni, hogy...
, , A Katóka szakácskönyve tulajdonképpen azoknak a cikkeknek gyűjteményéből való, amelyekben Katóka, a páratlan jó kis gazdasszony szívesen készséggel ismertette meg az ő kis barátnőivel...
Enni az egyik legjobb dolog az életben. Erről az élvezetről akkor sem kell lemondanunk, ha ételérzékenység vagy egyéb ok miatt valamely alapanyagot vagy összetevőt szeretnénk kiiktatni...
Kürthy Emilné kora legismertebb konyhaművészei közé tartozott. Írásait folyamatosan közölték a társasági lapok és jó pár könyve, fordítása is napvilágot látott. A vegyes sütemények...
Szerző: Tolnai Kálmán Kiadó: Nemzeti Örökség Kiadó Oldalak száma: 85 Megjelenés: 2024. január Kötés: Puhatáblás "A terített asztal mindig olyan oltár, amelynél a legtöbb ember...
Campingezők szakácskönyve A campingezésnek - ennek a modern idők népvándorlásának - a rohamos térhódítása következtében ezrek és ezrek veszik birtokukba az országutakat, a vízi...
Eredeti kunsági szakácskönyv A könyv az első világháború évei alatt keletkezett, szerzője özvegy Simon Elemérné, született Bolemán Ilona volt. A recepteket saját kipróbált tapasztalatai...
Avokádós lime-torta? Kesujoghurt? Citromos mákgolyó? Csupa nyersből? "De hát ez finom!" Persze, hogy finom! Lénárt Gittát aligha kell bemutatni az olvasóknak, hisz szinte minden...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.