Kiadó: TOTEM PLUSZ KIADÓ Oldalak száma: 64 Borító: KARTONÁLT Kiadás éve: 2014 Sorozat: Lépésről lépésre Tombol a partidesszert-őrület! Az egész világon mindenki a habkönnyű...
Szerző: LIPTAI ZOLTÁN , Csigó László Kiadó: TÓTHÁGAS KIADÓ Oldalszám: 80 oldal Megjelenés: 2014. október Kötés: Kartonált ISBN: 9789636354893 Manapság sajnos egyre gyakoribb...
Szerző: Cserna-Szabó András Kiadó: Magvető Kiadó Oldalszám: 282 oldal Megjelenés: 2017. augusztus Kötés: Kartonált Már az ókori görögök is... vagy ha ők nem, de a rómaiak biztosan!...
160 grammos szénhidrátdiéta - Ünnep könnyebben a címe Vrábel Krisztina szakácskönyvének, amelyben mindegyik étel megfelel a 160 grammos szénhidrátdiétának, így bátran elkészíthetik...
Morzsaparty - Tudatos konyha maradékok felhasználásával A könyv maradékok felhasználásával mutat új, izgalmas recepteket. Az első fejezetbe olyan ételek kerültek, amelyek a hűtőszekrény...
A legfinomabb ételek a zakuszkától a kürtőskalácsig Szerző: Irina Georgescu HVG Kiadó, 2021 Ki tudna ellenállni a grillezett padlizsánnak, egy tál frissítő csorbalevesnek,...
Szerző: Giorgio Locatelli Kiadó: Alexandra Kiadó Oldalak száma: 432 Megjelenés: 2021. augusztus Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás Megízlelni Szicíliát, a Földközi-tenger aranyló...
Azt hitted, hús nélkül nem lehet fullextrás kajákat villantani? Itt A nagy vega könyv, amivel bebizonyítjuk az ellenkezőjét. 99 kipróbált recept, nemcsak vegáknak, hanem azoknak is,...
A Jobbat enni, jobban élni lapjain Hugh Fearnley-Whittingstall mindent megad, hogy megreformálhassuk étkezéseinket, és ezáltal életünket. A 7 út mellett pedig 100 legegészségesebb receptjét...
Szerző: Monique Ascanelli Kiadó: Alexandra Kiadó Oldalak száma: 144 Megjelenés: 2022. március Kötés: Kartonált Üdvözlünk a mágia világában! A Potter-rajongók kedvenc sütikönyve!...
Tudja, mitől lesz kívül ropogós, belül szaftos a mázas sonka, mi a pillekönnyű gyümölcsös muffin titka, és mi varázsolja a tésztaszószt csodálatosan krémessé. Mary Berry receptjei...
Kiadó: Totem Plusz Könyvkiadó Kiadás éve: 2011 Oldalszám: 64 ISBN: 9789635904655 Sorozat: Lépésről lépésre Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no...
Lénárt Gittát, az élő ételek első számú magyarországi szakértőjét nem kell bemutatnunk Olvasóinknak. A nyers étkezés témájában eddig megjelent könyveinek elsöprő sikere, számos médiaszereplése...
Fortélyok és receptek a kínai ételek otthoni elkészítéséhez Kínait rendelni könnyű - de nem a legegészségesebb és nem is a legolcsóbb módja, hogy otthon élvezhessük a finom kínai ételeket...
El tudod képzelni, hogy ízletes és tápláló ételeket készítesz kizárólag növényi hozzávalókból? És azt, hogy ehhez nincs szükséged messziről érkező, különleges alapanyagokra, vagy a...
BBQ Expedíció - Felfedezőút a lassú tűzön-füstön sütés világában (2. kiadás) BBQ-alapvetések, techinkák, receptek és élmények. A könyv célja: feltárás, tanulás, megértés, egy ételkészítési...
36 recept - A konyhafőnök - séfjétől Szerző: Bernáth József Kossuth Kiadó, 2015 Első szakácskönyvében Bernáth József a 30+ számára kedves recepten keresztül azt...
Aki szeret főzni, és még gyűjti is az emlékezetes recepteket, annak tökéletes választás ez a könyv. Aki szeret főzni, és még gyűjti is az emlékezetes recepteket, annak tökéletes...
A kert konyhája - Négy évszak ehető növényei receptekkel - Beh Mariann Beh Mariann, a Bazsalikomos kert megálmodójaként ismert kertészmérnök, gyerekkora óta a természetben érzi...
Ez a könyv áttöri a mítoszt, miszerint a tésztakészítés bonyolult, sokszor a képzett szakácsok számára is megoldhatatlan feladatot jelent. Csupa könnyen elsajátítható recept található...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.