Figyelem! A chili ételbe téve nagyon csípős és nagyon finom! Kész vagy arra, hogy megtapasztald, mi is az a kapszaicin? Igen? Akkor a lehető legjobb szakácskönyvet tartod a kezedben...
Cukrász- és péksütemények, cukorkák, csokoládédesszertek, fagylaltok, szorbetek, gyümölcsök és aromák - semmi sem hiányzik ebből a hiánypótló kötetből. A könyvben olvasható klasszikus...
Az öntöttvas edény azoknak való, akik kedvelik a szbadtéri sütés-főzés semmivel össze nem hasonlítható hangulatát. Kerüljön az izzó faszénre, a grillre vagy szbad tűz fölé, a holland...
65 hazai főzdébe invitáljuk! Több mint egy évtizede robbant be hazánkban a sörforradalom, amely új lendületet adott a kisüzemi sörkészítésnek. Napjainkban közel száz sörfőzde üzemel...
A Bakonybélszín című könyv a Szent Mauríciusz Monostor és az Ab Ovo Kiadó közös kiadásában jelent meg. Miközben Európában a közelmúltban is sorra jelentek meg olyan szakácskönyvek,...
Eredeti kunsági szakácskönyv A könyv az első világháború évei alatt keletkezett, szerzője özvegy Simon Elemérné, született Bolemán Ilona volt. A recepteket saját kipróbált tapasztalatai...
Sorozatunk hatodik kötetét ajánlom nagy szeretettel az olvasóknak. Sorban a hatodik kötet, de egyben különleges is, hisz míg az első öt kötetben különböző tájegységek háziasszonyait...
Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan - ezt ígéri A főzés tudománya, Dr. Stuart Farrimond szakácskönyve, aki lerántja a leplet a konyhai mítoszokról. Rántsuk le a leplet...
Szerző: Lénárt Gitta Bioenergetic Kiadó, 2023 A növényi táplálkozásra áttérve szinte az elsők között merül fel a kérdés, hogy mit rakjunk a szendvicsre. A hagyományos felvágott-sajt-májkrém...
Bevezetés az organikus és biodinamikus borok világába Szerző: Isabelle Legeron MW HVG Kiadó, 2023 A natúr bor élő bor – ahogyan a természet megalkotta. Nem más, mint a...
Ázsiai ízek a címe Szabolcs-Gyuris Éva és Szabolcs András szakácskönyvének, amely a Boook Mini zsebkönyvsorozatban jelent meg. A szerzők több évnyi világjárás után a Föld minden tájáról...
Pecabot és fakanál (no meg dugóhúzó) - Balatoni történetek, halételek és borok a címe Ifj. Zilai János gasztronómiai könyvének, amely a Balatonról szól, arról, amit az adni tud: élményt...
Maradéktalanul - Használjunk fel mindent változatosan a címe Alex Elliot-Howery és Jaimee Edwards szakácskönyvének, amely megmutatja, hogyan hozzuk ki mindenből a legtöbbet. ...
Szerzők: Julia Child, Louisette Bertholle, Simone Beck HVG Kiadó, 2023 Julia Child világszerte forradalmasította a főzéshez való viszonyunkat. Elragadó egyéniségével, közvetlen...
„Bárhol is tarts a főzés terén – akár most kezded kulináris utazásaidat, akár magasan képzett séf vagy –, a kötet fogásai inspirálni fognak, ezek a receptek ugyanis az egyszerűséget...
A Street Kitchen és Li Mengyi bemutatja: Ázsiai kaják a címe Li Mengyi szakácskönyvének, amelybn a szerző 93 kipróbált receptet gyűjtött össze, amik összesen 11 ázsiai országból származnak,...
Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba Szerző: Kertész István Nemzeti Örökség Kiadó, 2023 Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari...
Befőzés és tartósítás - Cosima Bellersen Quirini A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és...
Üvegbe zárt évszakok_x000D_ A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsök és zöldségek tartósításának. A könyv több...
Mindent házilag! Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A szerző...
"Hagyd, hogy Teresa-Maria Sura elcsábítson vitálínyencségeinek csodálatos világába! Tapasztald meg, milyen érzés minden egyes étkezéssel szeretetet venni magadhoz és úgy készíteni el...
Amikor Horváth Ilona több mint ötven éve megírta zseniális szakácskönyvét, még nem sejtette, hogy évtizedeken át ez lesz az, melyből a sütés-főzés tudományát nemzedékek sora tanulja...
A Gundel dinasztia története egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével. Az alapító kortársai olyan nagy, a vendéglátást ma is meghatározó személyiségek...
Vrábel Kriszta - Végtelen Spagetti - családi receptek, mesés finomságok A sütés-főzés gyerekkel is nagy móka! Méghozzá az egyik legjobb közös játékunk lehet ezzel a könyvvel. Ötven,...
Különleges kávék Barista technikák Több mint 100 recept a nagyvilágból Szerző: Anette Moldvaer HVG Kiadó, 2014 Mi, megszállott kávérajongók, mindent megteszünk...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.