Befőzés és tartósítás - Cosima Bellersen Quirini A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és...
Sebestyén Balázs és Bio Gabi ezúttal a reformtáplálkozás gyakorlatába avatja be olvasóit. Tudományos segédanyagokkal gazdagított ünnepi szakácskönyvet tart kezében a kedves Olvasó,...
Sajtfogások - Legelőtől a tányérig: Segal Viktor séf és Sándor Tamás bükki sajtmester új könyve. _x000D_ _x000D_ Változatos receptek a legegyszerűbb sajttáltól a legkülönlegesebb sajtos...
A jelenleg érvényben lévő rendeletekkel! _x000D_ Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet,...
A szerzők átadják mindazt az ismeretet, ami a termőhely, a fajta, a tenyészterület, a művelésmód kiválasztásáról, a talajművelés, a tápanyagellátás, a fitotechnika és a növényvédelem...
Egyszerű receptek az egészséges, boldog kisbabákért és kisgyerekekért_x000D_ _x000D_ Ahogy gyermekünk cseperedik, úgy lesz egyre inkább szükségünk könnyű és egyszerű megoldásokra -...
Yama kitchen - Fatimapanka vegán receptjei életmódváltáshoz és a mindennapokra Vegán vagy? Jó, de akkor mit eszel? Ebben a könyvben több mint 50 recepttel válaszolok erre a gyakran...
A rugalmas vegetáriánus olyan kiegyensúlyozott és ízletes ételeket tartalmaz, amelyeket felszolgálhatsz vegetáriánusoknak is, de húsos vagy halas változatuk is gyorsan elkészíthető...
Szerző: David Lebovitz Kiadó: Csipet Kiadó Oldalak száma: 272 Megjelenés: 2019. augusztus Kötés: Kötött ISBN: 9786155767036 Megvalósult egy régi álom: ki sem kell mozdulnunk...
A zamatos gyümölcsökkel elkészített sütemények ízét és látványát semmi sem múlhatja felül, kicsik és nagyok egyaránt rajonganak értük. A Desszertleckék második kötetében a Nők Lapja...
Néhány éve Dr. Michael Mosley forradalmat indított az egészségügyben azzal, hogy 5:2-es diétájával az egész világnak megmutatta az időszakos böjtölés hihetetlen erejét. Új könyvében...
Instant Pot - elektromos gyorsfőző edény szakácskönyv Ha van már Instant Pot edényünk, bizonyára tudjuk, milyen egyszerű a főzés ebben a sokoldalú kuktában. De vajon teljes mértékben...
A kenyérsütés művészete Itt az ideje, hogy a tányér mellé száműzött kenyeret visszahelyezzük az őt megillető helyre: az asztal közepére. A kenyérsütés alapjait nem nagy kunszt elsajátítani...
Szerző: Váncsa István Kiadó: Libri Kiadó Kiadás éve: 2019. november Oldalszám: 697 A lakoma folytatódik - a Földközi-tenger keleti medencéje és Olaszország után Váncsa István...
Szerző: Bede Róbert Animus Kiadó, 2019 Régi adósságot törleszt idén a TV Paprika egyik legismertebb és legkedveltebb mesterszakácsa, Bede Róbert. Természetesen magyarul című...
Szeretnéd egy helyen tartani a kedvenc süteményreceptjeidet, hogy mindig tudd, hova nyúlj, amikor a jól bevált finomságokat keresed? A Desszertleckék négy tematikus kötetében több mint...
Michelin-csillagos séfként Tom Kerridge három évtizede készít csúcsminőségű ételeket. Ugyanakkor azt is pontosan tudja, hogy mennyire nehéz megszabadulnia a felesleges kilóktól annak,...
Tudod, mitől lesz igazán jó a házi kenyér, a rusztikus vekni, a focaccia, a briós és a ciabatta?Liszt, élesztő, víz és só - csupán ezek az egyszerű hozzávalók kellenek hozzá, ám a jó...
Szerző: Váncza József Kiadó: Holnap Kiadó Megjelenés: 2020 Oldalszám: 216 Kötése: puha 1925-ben vették lajstromba a "Váncza sütő-krémpor" védjegyét, később pedig sokféle kitűnő...
Gáspár Beát nem kell bemutatni, hiszen sokan ismerik. Ő a Győzike-show felvágott nyelvű Bea asszonya, a Konyhafőnök VIP győztese, majd a Konyhafőnök zsűritagja, fantasztikus borvacsorák...
Kovászkaland - Kenyerek, sós és édes sütemények természetesen (Déri Szilvia) Miért kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány...
Szerző: Lengyel József Alexandra Kiadó, 2020 Lengyel József még cukrásztanoncként készítette el élete első esküvői tortáját. Az azóta eltelt bő két évtizedben rengeteg minden...
Az erjesztés – vagy más néven fermentáció – a szerves anyagok (tápanyagok) enzimek hatására történő átalakítása, lebontása. A táplálékok bélrendszerünkben történő átalakítása, lebontása...
Az igazán jó desszert megkoronázza az ételsor végét, minden érzékünkre hat, és maradandó élményt jelent. A Kreatív desszertiskola bebizonyítja, hogy nem csak képzett cukrászok képesek...
Ezt a könyvet az esendő, erőfeszítéseikért viszont nagyon is becsülnivaló kétbalkezeseknek írtam. Ők azok, akiket a legnagyobb igyekezettel létrehozott alkotás után is csak így dicsérnek:...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.