Figyelem! A chili ételbe téve nagyon csípős és nagyon finom! Kész vagy arra, hogy megtapasztald, mi is az a kapszaicin? Igen? Akkor a lehető legjobb szakácskönyvet tartod a kezedben...
Szerző: Joni Marie Newman - Celine Steen Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ Oldalak száma: 256 Megjelenés: 2018. augusztus Kötés: Kartonborított, ragasztott Tudta, hogy a chiamagot nemcsak...
Szerző: Jean-Marie Lanio - Thomas Marie Kiadó: Alexandra Kiadó Oldalak száma: 248 Megjelenés: 2021. november Kötés: Kötött Nélkülözhetetlen receptgyűjtemény a jó kenyér és péksütemény...
A zamatos gyümölcsökkel elkészített sütemények ízét és látványát semmi sem múlhatja felül, kicsik és nagyok egyaránt rajonganak értük. A Desszertleckék második kötetében a Nők Lapja...
Szerző: Csonka Enikő - Varga Gergő Kiadó: Central Médiacsoport Oldalak száma: 176 Megjelenés: 2018. június Kötés: Kartonált Mint a mesében. Egy lány és egy fiú, Enikő és Gergő...
Enni az egyik legjobb dolog az életben. Erről az élvezetről akkor sem kell lemondanunk, ha ételérzékenység vagy egyéb ok miatt valamely alapanyagot vagy összetevőt szeretnénk kiiktatni...
Szerző: Bede Róbert Animus Kiadó, 2019 Régi adósságot törleszt idén a TV Paprika egyik legismertebb és legkedveltebb mesterszakácsa, Bede Róbert. Természetesen magyarul című...
365 almás recept kreítv ötletekkel, érdekességekkel, köztük 12 ételkülönlegesség mesterszakácsok ajánlásával! A receptek mellett hasznos tippeket talál az almafajták kiválasztásához,...
Szerző: Ruediger Dahlke Kiadó: Bioenergetic Kiadó Kiadás éve: 2021. Oldalszám: 160 Mindezidáig a ketogén étrend, azaz a szinte teljesen szénhidrátmentes, zsírban és fehérjében...
A rugalmas vegetáriánus olyan kiegyensúlyozott és ízletes ételeket tartalmaz, amelyeket felszolgálhatsz vegetáriánusoknak is, de húsos vagy halas változatuk is gyorsan elkészíthető...
Szerző: Bernáth József Kossuth Kiadó, 2016 Fogd ezt a könyvet, válassz egy mókás szörnyet, főzd meg a recept alapján, és gyűjtsd be a dicséreteket. Azért az első néhány...
Szerző: Váncza József Kiadó: Holnap Kiadó Megjelenés: 2020 Oldalszám: 216 Kötése: puha 1925-ben vették lajstromba a "Váncza sütő-krémpor" védjegyét, később pedig sokféle kitűnő...
Pecabot és fakanál (no meg dugóhúzó) - Balatoni történetek, halételek és borok a címe Ifj. Zilai János gasztronómiai könyvének, amely a Balatonról szól, arról, amit az adni tud: élményt...
Szerző: Lénárt Gitta Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ Oldalszám: 196 oldal Megjelenés: 2017. augusztus Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás A teljes értékű növényi táplálkozás a legtermészetesebb,...
A szerző, Cserháti Tamara – egykori szépségkirálynő, ma boldog, kétgyermekes családanya – olvasóit egy különleges utazásra invitálja az izraeli gasztronómiába. A könyv a 71 autentikus...
A pités könyv izgalmas, a szerző tippjeivel fűszerezett recepteket ajánl a friss tavaszi változatoktól a könnyű nyári ínyencségeken keresztül a melengető őszi és egyszerűen összeállítható...
Szerző: Lengyel József Alexandra Kiadó, 2020 Lengyel József még cukrásztanoncként készítette el élete első esküvői tortáját. Az azóta eltelt bő két évtizedben rengeteg minden...
Szerző: Petz Károly Kiadó: Nemzeti Örökség Kiadó Megjelenés: 2022 Oldalszám: 54 Kötése: puha Hazai pálinkáink a „HUNGARIKUMOK sorába tartoznak. Ahogyan azt Petz Károly kis könyvében...
Szerző: Segal Viktor - Vida József Kiadó: Pannon Értéktár Oldalak száma: 288 Megjelenés: 2021. március Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás Ez a könyv egy erdei gasztrokalandot...
Találd meg az egyensúlyodat. Egyszerűen. A friss és élő ételek táplálják a testünket, csillapítják az éhségrohamainkat és feltöltenek energiával. A nyers étrend tisztít, erősíti az...
Tuti receptek minden alkalomra Lányok nagy szakácskönyve Szeretnéd elképeszteni általad készült finomságokkal a barátnőidet egy délutáni traccsparti vagy egy vidám piknik alkalmával?...
Vrábel Kriszta - Végtelen Spagetti - családi receptek, mesés finomságok A sütés-főzés gyerekkel is nagy móka! Méghozzá az egyik legjobb közös játékunk lehet ezzel a könyvvel. Ötven,...
Szerző: Pap Judit Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ Oldalak száma: 176 Megjelenés: 2022 Kötés: Kartonborított, ragasztott Manapság már számtalan szakácskönyv közül választhatnak, akik...
Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba Szerző: Kertész István Nemzeti Örökség Kiadó, 2023 Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari...
Szerző: Michel Tanguy Kiadó: Alexandra Kiadó Oldalak száma: 696 Megjelenés: 2020. december Kötés: Keménytáblás Tanuljunk főzni a méltán híres francia gasztronómiai iskola, a...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.