A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése Fuchs Elemér és Dr. Szathmáry Arisztid kiváló szakmunkában mutatják be egyrészt a borászati ismeretek tárházát, másrészt...
Kiadó: I. P. C. Gasztro Kiadás éve: 2019. február Oldalszám: 176 ISBN: 9789636356781 Legyen szó túrázásról vagy hangulatos piknikezésről a domboldalban, családunk vagy barátaink...
Ez a könyv azoknak szolgál segítségül, akik kedvtelésből próbálnak sört készíteni. A teljesen kezdők számára gyakorlatias útmutató, a kicsit tapasztaltabbaknak a sörfőzés tömör összefoglalása...
Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás) A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok...
Csábító sütik gluténmentesen Könnyen elcsábul az ember, amikor az illatok ropogós kenyérrel, édes süteményekkel és mennyei tortákkal kecsegtetnek. Ám aki lisztérzékeny, az sajnos...
Adjunk zöld utat az egészségnek és a boldogságnak! Tudományosan bizonyított, hogy a zöld leveles zöldségek és a gyümölcsök első rangú fitotápanyag-, vitamin- és rostforrások. Leggyorsabban...
Kiadó: Kossuth Kiadó Oldalszám: 160 oldal Megjelenés: 2017. december A házi sütemények bármikor versenyre kelhetnek a cukrászdák kínálatával. Ebben a lenyűgöző fotókkal illusztrált...
Sem szakácskönyvekre szakosodott kiadó, sem szakácskönyvek lelkes gyűjtője nem vagyok. Viszont nagy becsben tartom a műfaj néhány emlékezetes darabját, amilyen ez a könyv is. Elképzelni...
Szerzők: Veresné Dr. Bálint Márta, Horváth Judit, Dr. Lichthammer Adrienn SpringMed Kiadó, 2019 Az idősödés természetes folyamat, melyet szerencsés esetben mind hosszabb ideig...
Örök harcban állsz a kilókkal, netán a laktózzal vagy gluténnal? Akkor a "Sütizz és fogyj!" megoldást nyújthat problémáidra! Czanik Balázs vagyok, személyi edző, a Capoeira Aerobik...
Gianfranco Di Niso és a többi profi mixer kísérleteinek és kreativitásának, valamint Fabio Petroni fotográfus gyönyörű képeinek köszönhetően ebben a könyvben eredeti és innovatív...
A szerző egészségnevelésben szerzett tapasztalatai azt bizonyítják, hogy a rossz étvágyú gyereket is rá lehet venni a jóízű étkezésre, ha őt is belevonjuk a főzés előkészítésébe, kikérjük...
Hogy egy pillanatra se érezze magát bizonytalanul az étel- és itallapok, a menükártyák, a meghívók világában, vagy éppen egy főúr ajánlatait hallgatva...
Szerző: Kádas Lajos Kossuth Kiadó, 2015 A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal...
Miért kerül sokba, ha olcsón eszünk? Miért nem szabad elfogadni a középszerűséget ételben-italban? Miért hasznosabb befektetés gasztronómiai élményekre költeni a pénzünkte ahelyett,...
Napjainkban egyre inkább előtérbe helyeződik az egészségtudatos életmód, amelynek egyik sarokpontját képviseli a cukormentes táplálkozás. A recepteket nem csak a felnőttekre szabtuk,...
Egy év Kertvárosban - Receptek az erkélyről, a tetőteraszról és a kertből Ez a mesés szakácskönyv és kedvcsináló kertészeti kalauz csodás illusztrációkkal mutatja meg, hogy mi...
Mit főznek a Gránátalma utca 10. -ben? - Receptek gyerekeknek a világ konyháiból Valaminek jó illata van a Gránátalma utca 10. -ben. Sőt, mennyei! Mindegyik lakásban valami különleges...
Ha eddig úgy gondoltad, egyféle perec létezik, el fogsz ámulni! Ebben a különleges könyvben minden benne van, amit a pereckészítésről tudni kell. A 40 recept bemutatja a puha és...
Szilárd Gyula (1869-1925) - tanár, tankönyvíró szakíró A szerző elismert borászati szakember és szakíró volt, számtalan írása, könyve jelent meg a huszadik század elején. Borászati...
Czifray István 1829-ben kiadott szakácskönyve majd 200 éves kora ellenére a legkevésbé sem csupán kultúrtörténeti érdekesség, hanem olyan hasznos alapmű a ma háziasszonyának, amelyből...
Sebestyén Balázs és Bio Gabi ezúttal a reformtáplálkozás gyakorlatába avatja be olvasóit. Tudományos segédanyagokkal gazdagított ünnepi szakácskönyvet tart kezében a kedves Olvasó,...
Könyvünkben több mint 70 receptet gyűjtöttünk össze Olaszország minden tájáról. Receptjeink között megtalálhatjuk a legnépszerűbb tésztákat és pizzákat, ízletes rizottókat, húsételeket,...
A biológiai almasavbontás a jobb eltarthatóság és az aroma harmonizálásának eszköze. Ennek a mikrobiológiai folyamatnak a tökéletes lezajlása nem garantálható teljes biztonsággal. Sok...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.