Egészséges, vitamindús szuperkoktélok mindennapra! Nicole Herft, neves gasztronómiai szakértő és szakíró bebizonyítja, hogy a klasszikus koktélok természetes hozzávalókkal gazdagítva...
Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve örzött...
Valódi magyar szakácskönyv „Rendkívül változatos élettapasztalat után írtam le e szakácskönyvet, kizárólag a saját emlékezetemből összeszedve. Nincsen e könyvben egyetlen étel...
Finom hentesáruk könyve A kötet 1909-ben jelent meg először és utoljára, annak ellenére, hogy a legkiválóbb ismertetéseket nyújtja a különböző húskészítményekkel kapcsolatban...
A tél közepén egy üveg élénkvörös színű málnalekvár, a kiadós őszi vacsora kísérőjeként egy fűszeres chutney, vagy az influenzavírus támadásakor egy üveg bodzalé - ezek mind-mind igazi...
Bécs - Ízek városa Bécs hangulatát birodalmi múltja és világhírű épületei teremtik meg. Ki ne ismerné legalább útikönyvekből a Ringet az Operával, a Parlamentet, a Burgtheatert...
Figyelem! A chili ételbe téve nagyon csípős és nagyon finom! Kész vagy arra, hogy megtapasztald, mi is az a kapszaicin? Igen? Akkor a lehető legjobb szakácskönyvet tartod a kezedben...
Tiszta és zöld Adjunk zöld utat az egészségnek és a boldogságnak! Tudományosan bizonyított, hogy a zöld leveles zöldségek és a gyümölcsök első rangú fitotápanyag-, vitamin- és...
Szerző: R. Pongrácz Anna Kiadó: Nemzeti Örökség Kiadó Oldalak száma: 94 Megjelenés: 2024. június Kötés: Puhatáblás "Gyakorlat teszi a mestert:" - írja a szerző. Ezt a népszerű...
Szerző: Pap Judit Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ Oldalak száma: 176 Megjelenés: 2022 Kötés: Kartonborított, ragasztott Manapság már számtalan szakácskönyv közül választhatnak, akik...
Egészséges receptek - Gasztro BOOKAZINE 2024/3. a címe a Sándor Adrienn szerkesztette gasztronómiai könyvnek. Egészséges receptek - Gasztro BOOKAZINE 2024/3. a címe a Sándor...
Szerző: Mezei Elmira Kiadó: Jaffa Kiadó Oldalak száma: 224 Megjelenés: 2020. november Kötés: Kartonált ISBN: 9789634754213 Manapság egyre több embert foglalkoztat a kérdés,...
Borgőzös évszázadok - Az újvilági bortermelés szórakoztató története a címe Kupa Enikő és Kovács Tibor gasztronómiai, borokkal foglalkozó könyvének, amelyben a bortermelés térképére...
Tuti receptek minden alkalomra Lányok nagy szakácskönyve Szeretnéd elképeszteni általad készült finomságokkal a barátnőidet egy délutáni traccsparti vagy egy vidám piknik alkalmával?...
Szerző: Bosker, Bianca Kiadó: Park Könyvkiadó Kft. Oldalak száma: 420 Megjelenés: 2020. június Kötés: Kartonált Sommelier-k, palackvadászok és az ízek mámora - kalandozásaim...
Sebestyén Balázs és Bio Gabi ezúttal a reformtáplálkozás gyakorlatába avatja be olvasóit. Tudományos segédanyagokkal gazdagított ünnepi szakácskönyvet tart kezében a kedves Olvasó,...
Kossuth Kiadó, 2017 A házi sütemények bármikor versenyre kelhetnek a cukrászdák kínálatával. Ebben a lenyűgöző fotókkal illusztrált receptgyűjteményben most összegyűjtöttük...
Regina Stroner Gyümölcsös italok Sziget Könyvkiadó, 2013 140 o. , kemény kötés ISBN: 9786155178450 Szakácskönyv sorozatunk (Mi főzni) következő kötete 100-nál több finom és...
A pités könyv izgalmas, a szerző tippjeivel fűszerezett recepteket ajánl a friss tavaszi változatoktól a könnyű nyári ínyencségeken keresztül a melengető őszi és egyszerűen összeállítható...
Bea konyhája - Családi receptek egyszerűen Bea konyhája megújult formával és tartalommal tér vissza! A hangsúly ezúttal is a közös étkezéseken van, de most nem Bea családjáén,...
Szerző: Lénárt Gitta Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ Oldalszám: 196 oldal Megjelenés: 2017. augusztus Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás A teljes értékű növényi táplálkozás a legtermészetesebb,...
Semmiből is finomat a címe Saly Noémi szakácskönyvének, amely az Ab Ovo Kiadónál jelent meg. Ez a könyv tíz évvel ezelőtt megjelent egy másik kiadónál. Maradéktalanul elfogyott...
Szőlőművelés és borkezelés könyve A szőlőműveléssel és a borászattal kapcsolatos ismeretek fontos szerepet játszanak még napjainkban is, mert a huszonegyedik század embere számára...
"A MESTER" Wayand Miklós könyve egy igazi vezérkönyv, mely a húsipar bemutatását tűzte ki céljául. Itt nem csak a vágóhidak működését, hanem a húsipari termékek elkészítésének módját...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.