Kiadó: Elektra Nyelv: magyar Kiadás éve: 2015 ISBN: 9786155533327 Kötésmód: KEMÉNYTÁBLÁS Oldalszám: 96 oldal Méret [mm]: 300 x 217 x 6 Bizonyára mindenki jó érzéssel...
Szerző: Cserna-Szabó András Kiadó: Magvető Kiadó Oldalszám: 282 oldal Megjelenés: 2017. augusztus Kötés: Kartonált Már az ókori görögök is... vagy ha ők nem, de a rómaiak biztosan!...
Teafajták, szertartások, keverékek – több mint 100 recept Szerző: Gaylard, Linda HVG Kiadó, 2015 Hogyan emelhetjük magasabb szintre a tea élvezetét? Készüljön gyógynövényből...
Biri néni szakácskönyve az első és talán legismertebb erdélyi szakácskönyv, amely először1923-ban jelent meg a Brassói Lapok gondozásában. A szakácskönyv az akkori időszak, beleértve...
A magyar szakirodalomból mindezidáig hiányzott egy olyan nagyobb önálló munka, mely a likőrgyártás elméleti és gyakorlati tudnivalóit felöleli. A munka elsősorban a gyakorlati likőrgyártás...
A régi szakácskönyvek általában jómódot, bőséget tételeztek fel, alig gondolnak az egyszerű és szűkös pénztárcájú háziasszonyra, akinek éppen azért van szüksége tanácsra és ötletre,...
A palacsintát mindenki szereti! Ki mondta, hogy egy palacsinta csak lekváros vagy kakaós lehet? A gasztronómia és a világ ízei iránt érdeklődő olvasók most számtalan új receptet...
A gombák birodalma egészen különleges: végtelenül sokszínű megjelenési formák, aromák, és a konyhai felhasználás széles tárháza. A vadon termő erdei és mezei gombák, valamint a gombafarmokon...
A szüretet követően nagyon fontos feladattá válik a must, illetve a bor kezelésének hogyanja. Ahhoz, hogy minőségi bort készítsünk, körültekintően mindenre oda kell figyelnünk. Legyen...
A szőlőtermesztés kiskönyve A szőlő- és bortermelés a legelterjedtebb művelési ágak egyike, aránylag kis területen sok tőkét és munkát hasznosít, ha ezekkel kellő hozzáértés párosul...
Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel is gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot...
Hogyan neveljünk egészséges, aromás fűszernövényeket otthonunkban? Ehhez gyűjtöttük össze a leggyakrabban előforduló kérdéseket és a gyors, lényegre törő, pontosan megfogalmazott válaszokat...
A vega burger napjainkban az egyik legtrendibb étel: izgalmas, étvágygerjesztő és annyira finom, hogy a vegetáriánusok mellett a húsevők is örömmel válogatnak a különlegesebbnél különlegesebb...
Ízletes és könnyen elkészíthető receptek a függőség leküzdéséhez Kossuth Kiadó, 2022 Egy hét az egészségesebb, cukormentes életért! Állandóan olyan egyszerű szénhidrátok...
Halból és halas receptekből sohasem elég. Andrejszky Zoltán jól tudja ezt, ezért is írta meg a Halimádók konyhájának folytatását, melyben a halételek szerelmeseit újabb közel ötven...
és végy még több kanál mézet! A receptek mellett megismerhetik négy újabb magyarországi méhészet alapítóját, munkájuk örömeit, izgalmait a velük készített interjúkból. Nehéz a...
Szerző: Rúzsa Magdi - Vida József Kiadó: BOOOK KIADÓ KFT. Oldalak száma: 208 Megjelenés: 2020. december Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás Évezredek óta a méhek csodálatos ajándéka...
Szerző: Andrejszky Zoltán Kiadó: BOOOK KIADÓ KFT. Oldalak száma: 176 Megjelenés: 2021. október Kötés: Keménytáblás A tapasztalat úgy tartja, hogy azt, aki csak egy kicsit is...
A kötetben egy nagycsalád mindennapjai sejlenek fel: van benne ételleírás és sztori dőzsöléshez, vendéglátásra és hétköznapokra, múltidéző és frissen tanult fogások. Gáspár Bea...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.