Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes) - Holly Davis, Sandor Ellix Katz (ISBN: 9781452175171)

Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes) - Holly Davis, Sandor Ellix Katz (ISBN: 9781452175171)

Ajánlataink a termékre

 

Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes) - Holly Davis, Sandor Ellix Katz

10 515 Ft
+ 1 190 Ft szállítási díj
Szállítás: min 2 hét
irány a bolt »
libristo.hu
Termékleírás
Író Holly Davis, Sandor Ellix Katz
Címkék Gasztronómia, Idegennyelvű, Sütés-főzés, Szakácskönyv

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Nyelv: Angol, Kötés: Kemény kötésű, Oldalszám: 272, Kiadó: Chronicle Books, Autor: Holly Davis, Sandor Ellix Katz, ISBN-13: 9781452175171, Kiadás éve: 2019
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.