Ez a könyv áttöri a mítoszt, miszerint a tésztakészítés bonyolult, sokszor a képzett szakácsok számára is megoldhatatlan feladatot jelent. Csupa könnyen elsajátítható recept található...
Szerző: Náray Tamás Kiadó: BOOOK KIADÓ KFT. Oldalak száma: 160 Megjelenés: 2020. április Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás Franciás könnyedség, elegancia és stílus Náray Tamás,...
60 különböző sós vagy édes kence, szendvicskrém és mártogatós frissen készítve Legyen akár vegetáriánus vagy vegán, édes vagy pikáns, reggeli vagy vacsora, esetleg egy ízlésesen...
LEGYEN KEREK A VILÁG! Finomságokkal teli tálak a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozáshoz 50 zamatos EGYTÁLÉTELRECEPT REGGELIRE, EBÉDRE és VACSORÁRA Könnyen VARIÁLHATÓ, praktikus...
Hungarian Classics by Chefparade - Cooking School by Kócsa László is an interesting gastronomic book in English. Editor: Chef-Parade. - 47 simple, tested recipes that can work...
Szerző: Bryton Taylor Kiadó: Alexandra Kiadó Oldalak száma: 160 Megjelenés: 2024. november Kötés: Keménytáblás Ez a te konyhád... Meg kell védened! Kényeztesd magad betegre...
100 remek vegán recept a világ minden tájáról Az ausztrál blogger szakácskönyvét lapozgatva még a született kételkedők is meggyőződhetnek arról, hogy a hús-, tejtermék- és tojásmentes...
Radványi és sajókazai báró Radvánszky Béla (Sajókaza, 1849. március 1. – Budapest, 1906. május 2. ) művelődés- és irodalomtörténész, politikus, császári és királyi kamarás, valóságos...
Szerző: Bernáth József Kossuth Kiadó, 2016 Fogd ezt a könyvet, válassz egy mókás szörnyet, főzd meg a recept alapján, és gyűjtsd be a dicséreteket. Azért az első néhány...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.