Szerző: Vrábel Krisztina Kiadó: Central Médiacsoport Oldalak száma: 200 Megjelenés: 2022. november Az elismert blogger és a 160 grammos szénhidrátdiéta című könyvek szerzőjének...
Egész évben nyár! Szerző: Vrábel Krisztina Animus Kiadó, 2025 Végre egy igazi, "csajos" grillkönyv, amiben nem a kiadós steakek a főszereplők, hanem a könnyebb húsok,...
A klasszikus Ottolenghi, ellenállhatatlan receptekkel a rugalmas, hétköznapi otthoni főzésekhez A nagy sikerű szerző és séfekből álló szupercsapata új könyvvel áll elő: íme, a klasszikus...
BBQ Expedíció - Felfedezőút a lassú tűzön-füstön sütés világában (2. kiadás) BBQ-alapvetések, techinkák, receptek és élmények. A könyv célja: feltárás, tanulás, megértés, egy ételkészítési...
Grillezés szenvedéllyel Ebben a könyvben minden benne van, amit a grillezésről tudni kell: segítség a megfelelő grillsütő kiválasztásához, útmutató a tökéletes grillétel elkészítéséhez...
Egyszerűen fermentálj - Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez - Király Ágnes A fermentálás az egyik legősibb, legegyszerűbb és mégis legizgalmasabb tartósítási és ételkészítési...
Több mint 150 gluténmentes recept, ami megváltoztatja az életedet. Dr. David Perlmutter nagy sikerű könyve, a Gabonaagy forradalmasította a táplálkozásról és az egészséges életmódról...
A stílust, az élőlények iránti együttérzést és a növényi alapú főzés örömeit ötvöző, bensőségesen személyes kulináris utazás Pamela Andersont, miközben a hírnév szerény körülmények...
In this brand new tie-in to her new BBC series, Mary Berry shares over 100 of her favourite dishes to share with the ones we love. Home cooking has never been more important, and every...
A barbecue többé már itthon sem egy füstaromával ízesített szósz képét idézi elénk. A barbecue egy speciális sütési eljárás, mely utánozhatatlan, valódi füstízt ad az így készült húsoknak...
„Bárhol is tarts a főzés terén – akár most kezded kulináris utazásaidat, akár magasan képzett séf vagy –, a kötet fogásai inspirálni fognak, ezek a receptek ugyanis az egyszerűséget...
Szerző: Jamie Oliver Park Kiadó, 2024 Jamie 20. szakácskönyve magyarul! "Bár tényleg nem vagyok az a típus, aki visszatér a régi területekre, és ismétli a forgatókönyveket,...
Tudja, mitől lesz kívül ropogós, belül szaftos a mázas sonka, mi a pillekönnyű gyümölcsös muffin titka, és mi varázsolja a tésztaszószt csodálatosan krémessé. Mary Berry receptjei...
A kötet valóságos világkörüli utazásra hív: a receptekben és leírásokban megjelenik a szicíliai citrom zamata, a tahiti vanília, a réunioni kávé különleges íze, a japán cseresznyefák...
Szerző: Váncza József Kiadó: Holnap Kiadó Megjelenés: 2020 Oldalszám: 216 Kötése: puha 1925-ben vették lajstromba a "Váncza sütő-krémpor" védjegyét, később pedig sokféle kitűnő...
Talán nincs még egy alapanyag, amely olyan szélsőséges reakciókat vált ki, mint a belsőségek. Egyesek imádják, mások messzire elkerülik őket. A belsőségek markáns íze, állaga és illata...
A mentes kovászműhely legjobb receptjei Szerző: Horváth Judit HVG Kiadó, 2024 Mi a kívül ropogós, belül foszlós mentes kenyér titka? Lehet-e a gluténmentes péksütemény...
The Witcher hivatalos szakácskönyv - Laktató ételek, finom fogások és kulináris kalandozások a Vaják világában The Witcher hivatalos szakácskönyv - Laktató ételek, finom fogások...
Szerző: Suzy Karadsheh Kiadó: Central Könyvek Oldalak száma: 304 Megjelenés: 2024. június Kötés: Keménytáblás Főzzünk úgy, mint a mediterrán országokban! Számos helyen találkoztunk...
Amikor Horváth Ilona több mint ötven éve megírta zseniális szakácskönyvét, még nem sejtette, hogy évtizedeken át ez lesz az, melyből a sütés-főzés tudományát nemzedékek sora tanulja...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.