Budapest Bites - Spicy & Sweet Hungarian Home Cooking a címe Zsófia Mautner angol nyelvű szakácskönyvének. In this book the author would like to introduce Hungarian contemporary home...
Először 2003-ban jelent meg a Terra benedicta – Tokaj and beyond c. kötet angol nyelven. Huszonkét borvidék, a Kárpát-medence klímája és geológiája, történelmi áttekintés és a borvidékekhez...
Úgy lapozd ezt a könyvet, kedves Olvasó, mintha épp csak bekukkantottál volna a konyhába, ahová az illatok csalogattak. Kíváncsi vagy, mi fő a fazékban. Óvatosan emeld meg a fedőt,...
Szerző: Vrábel Krisztina Kiadó: Central Könyvek Oldalak száma: 200 Megjelenés: 2021. október Kötés: Kartonált A nagysikerű, több mint 100.000 példányban eladott 160 grammos...
Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, se egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve őrzött...
Így lettem séf - Sárközi Ákos A főzés világ legegyszerűbb dolga, ha valóban merünk játszani! Sárközi Ákos, az ország egyik legnépszerűbb séfje a tőle megszokott közvetlen,...
A sütőben sülő húsos, sörös pite illatával semmi sem vetélkedhet, s talán nincs is jobb az első falat sós karamellás, kávés eklerfánknál... A népszerű brit pék, a Kenyér és a Süssünk...
Szerző: Váncza József Kiadó: Holnap Kiadó Megjelenés: 2020 Oldalszám: 216 Kötése: puha 1925-ben vették lajstromba a "Váncza sütő-krémpor" védjegyét, később pedig sokféle kitűnő...
Szerző: Tóthné Libor Mária Kiadó: Csipet Kiadó Oldalak száma: 176 Megjelenés: 2021. november Kötés: Keménytáblás Három sikerkönyv után, amelyek a kelt tészták és a kenyérsütés...
Ebben az exkluzív kiadványban kedvére kalandozhat a valódi magyaros ízek világában. Horváth Illona receptjeinek felhasználásával, Piri István, világbajnok mesterszakács kalauzolja végig...
Ezernyi öröm, száz életre szóló recept Szerző: Mautner Zsófia 21. Század Kiadó, 2022 Ahogy változnak az évszakok és velük együtt a rendelkezésre álló alapanyagok, úgy...
Meglepő, de sokszor kapom visszajelzésként „a pácienseimtől, hogy az én szakácskönyvem az első, amiből tényleg főznek. Ha belegondolunk, gyakran csak megvásároljuk a szakácskönyveket,...
Nem nehéz megjósolni, hogy rövid időn belül a kenyér bibliájaként fogják emlegetni a kelt tészta eddigi és leendő szerelmesei. _x000D_ _x000D_ És ez nem véletlen. A Limara Péksége...
Csokoládé egész nap a címe Kirsten Tibballs szakácskönyvének, amelyben az ausztrál csokoládé-királynő könnyen követhető, részletes leírásokkal vezet minket végig az elronthatatlan recepteken,...
A Street Kitchen és Li Mengyi bemutatja: Ázsiai kaják a címe Li Mengyi szakácskönyvének, amelybn a szerző 93 kipróbált receptet gyűjtött össze, amik összesen 11 ázsiai országból származnak,...
Szerző: Ferrandi Kiadó: Alexandra Kiadó Oldalak száma: 304 Megjelenés: 2021. október Kötés: Keménytáblás A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁI Minden, amit...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.