Tóthné Libor Mária: Limara péksége (2016)

Tóthné Libor Mária: Limara péksége (2016)

4 308 Ft-tól 5 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Tóthné Libor Mária - Limara péksége /Házi pékek alapkönyve

4 308 Ft
+ 1 190 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvkolcsonzo.hu
 

Limara péksége /Házi pékek alapkönyve

4 380 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvtunder.hu
 

Tóthné Libor Mária: Limara péksége

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
4 800 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
jokonyvek.hu

További ajánlataink

 

Tóthné Libor Mária: Limara Péksége - Házi Pékek Alapkönyve könyv

4 800 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
olvasokboltja.hu
 

Limara péksége /Házi pékek alapkönyve

5 100 Ft
+ 1 399 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
muzsakonyv.hu
Termékleírás
Író Tóthné Libor Mária
Címkék Gasztronómia, Sütés-főzés, Szakácskönyv
Oldalszám 188
Súly 850

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Nem nehéz megjósolni, hogy rövid időn belül a kenyér bibliájaként fogják emlegetni a kelt tészta eddigi és leendő szerelmesei.

És ez nem véletlen. A Limara Péksége azzal a céllal született meg, hogy akár generációkon átívelő, igazi alapkönyvként mutassa be a kenyerek és a kelt tészták otthoni sütésének mágikusnak hitt, pedig könnyen elsajátítható technikáját. Hiszen a legegyszerűbb alapanyagokon - liszt, víz, só, élesztő - kívül nem is kell hozzá más, mint türelem és sok-sok szeretet.

A könyv nyolc fejezete közül az első a kenyérsütés 12 lépését ismerteti. Részletesen sorra vesz és fotókkal illusztrál minden tudnivalót, technikát, fortélyt és formázást, amik nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy az otthoni sütőkből aranybarnára sült, ropogós, az arcokra mosolyt csaló kenyerek kerüljenek elő.

A hét receptfejezetben - kenyér, kalács és fánk, kifli és zsemle, édesség, sósság, Blundel tészta, perec és pogácsa - megtalálható minden, amiért eddig szívesen betértünk a pékségekbe, ám amiket mostantól magunk is megsüthetünk otthon. A 72 finomság elkészítésének leírása mellett fázisfotók és rajzok könnyítik meg a praktikák alkalmazását. A fehér lisztből készülő, egyszerűbb, technikailag könnyebb recepteket egyre különlegesebb, sötétebb, magosabb, másféle lisztekből készülők követik.

Miközben a szerző a kezdőket lépésről lépésre megtanítja kelt tésztát sütni, a gyakorlottaknak összegyűjtötte a legkedveltebb recepteket, míg a kísérletező kedvűeknek új finomságokat talált ki.

Mostantól már csak rajtunk múlik, hogy irigyelt házi pékekké válunk-e - a családunk legnagyobb örömére. Szerző:Tóthné Libor Mária Kiadó:Csipet Kiadó
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.