The Home Butcher: Simple, Modern Techniques for Processing Beef, Lamb, Sheep & Goat, Pork, Poultry & Fowl, Rabbit, Venison & Other Game - James O. Fraioli (ISBN: 9781510745797)

The Home Butcher: Simple, Modern Techniques for Processing Beef, Lamb, Sheep & Goat, Pork, Poultry & Fowl, Rabbit, Venison & Other Game - James O. Fraioli (ISBN: 9781510745797)

The Home Butcher: Simple, Modern Techniques for Processing Beef, Lamb, Sheep & Goat, Pork, Poultry & Fowl, Rabbit, Venison & Other Game - James O. Fraioli (ISBN: 9781510745797)

Ajánlataink a termékre

 

The Home Butcher: Simple, Modern Techniques for Processing Beef, Lamb, Sheep & Goat, Pork, Poultry & Fowl, Rabbit, Venison & Other Game - James O. Fraioli

8 620 Ft
+ 1 290 Ft szállítási díj
Szállítás: max 2 hét
irány a bolt »
libristo.hu
Termékleírás
Címkék Gasztronómia, Idegennyelvű, Sütés-főzés, Szakácskönyv

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Nyelv: Angol, Kötés: Kemény kötésű, Oldalszám: 264, Kiadó: SKYHORSE PUB, Autor: James O. Fraioli, ISBN-13: 9781510745797, Kiadás éve: 2019
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.