The Art and Science of Foodpairing: 10, 000 Flavour Matches That Will Transform the Way You Eat - Peter Coucquyt, Bernard Lahousse, Johan Langenbick (ISBN: 9780228100843)

The Art and Science of Foodpairing: 10, 000 Flavour Matches That Will Transform the Way You Eat - Peter Coucquyt, Bernard Lahousse, Johan Langenbick (ISBN: 9780228100843)

Ajánlataink a termékre

 

The Art and Science of Foodpairing: 10, 000 Flavour Matches That Will Transform the Way You Eat - Peter Coucquyt, Bernard Lahousse, Johan Langenbick

17 239 Ft
+ 1 190 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
libristo.hu
Termékleírás
Nyelv: Angol, Kötés: Kemény kötésű, Oldalszám: 388, Kiadó: FIREFLY BOOKS LTD, Autor: Peter Coucquyt, Bernard Lahousse, Johan Langenbick, ISBN-13: 9780228100843, Kiadás éve: 2020
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.