Szuvidálás könnyedén (ISBN: 9789634479871)

Szuvidálás könnyedén (ISBN: 9789634479871)

4 014 Ft-tól 11 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Szuvidálás könnyedén

4 949 Ft
+ 1 890 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
book24.hu
 

Szuvidálás könnyedén - Carey Copeling

4 014 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
mai-konyv.hu
 

Carey Copeling: Szuvidálás könnyedén

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
4 399 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
jokonyvek.hu

További ajánlataink

 

Szuvidálás könnyedén (1094173)

4 124 Ft
+ 2 490 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
bookfriends.hu
 

Carey Copeling - Szuvidálás könnyedén

4 234 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
olcsokonyvek.hu
 

Carey Copeling - Szuvidálás könnyedén

4 344 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvakciok.hu
 

Szuvidálás könnyedén

4 390 Ft
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
delfinbuvar.hu
 

Carey Copeling - Szuvidálás könnyedén

4 674 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
alomgyar.hu
 

Szuvidálás könnyedén

4 949 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
lira.hu
 

Szuvidálás könnyedén

5 499 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
argentumshop.hu
 

Szuvidálás könnyedén

5 499 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
libri.hu
Termékleírás
Író Carey Copeling
Címkék Gasztronómia, Sütés-főzés, Szakácskönyv
Nyelv magyar

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Könnyen kivitelezhető receptek - gasztroélmény felsőfokon Sokan vágyunk arra, hogy otthonunkban is éppolyan omlós, illatos, szaftos hússzeleteket, roppanós, élénk színű, zamatos zöldségeket és krémes desszerteket fogyaszthassunk, mint egy remek étteremben, és a szuvidálás révén ezt valóra is válthatjuk. A sous vide technika segítségével nap mint nap izgalmas fogásokkal örvendeztethetjük meg magunkat és szeretteinket. A Szuvidálás könnyedén változatos ételekkel bővíti a már jól bevált receptjeink körét; segítségével a mindennapokban is alkalmazhatjuk ezt a csodálatos főzési technológiát, amellyel a legkíméletesebben és legízletesebben készíthetjük el tápláló fogásainkat. A receptkönyv gyakorlatias tanácsokkal, titkos praktikákkal, valamint a szuvidálás technikájának átfogó bemutatásával nyújt segítséget kezdőknek és haladóknak egyaránt. Bármelyiket is készítsük el a 140, harmonikusan összeállított fogás közül, Michelin-csillagos étteremben érezhetjük magunkat, amikor szétomlik szánkban az ízletes falat. *** VÁLTOZATOS RECEPTEK: ZÖLDSÉGES, HALLOUMI SAJTOS KEBAB * SZÁRÍTOTT AHI TONHAL WASABIVAL * ROZMARINGOS BORJÚBORDA * FÖLDIMOGYORÓS CSIRKESATAY * KONFITÁLT KACSA * SÓS KARAMELLÁS SAJTTORTA * ESZPRESSZÓ MARTINI *** CAREY COPELING londoni séf a sous vide szerelmese. 2015 óta kísérletezik szuvidálással és foglalkozik receptírással. Ínyenc követőivel a sousveats. com weboldalon osztja meg receptjeit. 100-NÁL IS TÖBB RECEPT OTTHONI VACSORÁKHOZ zöldség, hal, tenger gyümölcsei, vörös hús, szárnyasok felhasználásával, amit desszerttel és koktéllal koronázunk meg SOUS VIDE ALAPOK az alapvető technikák bemutatása, újabb praktikákkal kiegészítveA BEVÁLLALÓSABBAKNAK NÉHÁNY IZGALMASABB RECEPT grillezett polip, piri-piri kappanszárny, őzgerinc készítéséhezPRAKTIKUS TÁBLÁZATOK a főzési idő és az ideális hőfok megválasztásához

  • Oldalak száma: 232
  • Megjelenés éve: 2021
  • Kötés: kartonált
  • Nyelv: magyar
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.