Só, zsír, sav, hő (ISBN: 9789636331702)

Só, zsír, sav, hő (ISBN: 9789636331702)

10 949 Ft-tól 10 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme (3. kiadás)

11 067 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvszallito.hu
 

Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme (3. kiadás)

10 949 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvtunder.hu
 

Só, zsír, sav, hő

14 999 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
argentumshop.hu

További ajánlataink

 

Samin Nosrat - Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme

11 549 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
olcsokonyvek.hu
 

Samin Nosrat - Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme

11 849 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvakciok.hu
 

Só, zsír, sav, hő

11 990 Ft
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
delfinbuvar.hu
 

Só, zsír, sav, hő

11 999 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
webshop.kello.hu
 

Samin Nosrat - Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme

12 749 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
alomgyar.hu
 

SÓ, ZSÍR, SAV, HŐ - A JÓ FŐZÉS NÉGY ELEME

12 750 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
ronniszakkonyv.hu
 

Só, zsír, sav, hő

14 999 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
libri.hu
Termékleírás
Író Samin Nosrat
Címkék Gasztronómia, Sütés-főzés, Szakácskönyv

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Szerző: Samin Nosrat Park Kiadó, 2024

Samin Nosrat másodéves egyetemistaként került kapcsolatba a főzéssel, amikor Kalifornia egyik emblematikus éttermében, a Chez Panisse-ban kezdett dolgozni, ahol a ranglétra összes fokát végigjárva séf lett. Azóta a főzés a szenvedélye, akármerre járt a világban, Japántól Mexikóig, Olaszországtól Amerikáig az ízek titkát kutatta, és azt tapasztalta, hogy az ételt négy elem tesz tökéletessé vagy tesz tönkre: a só, a zsír, a sav vagy a hő. A só, ami felerősíti az ízeket, a zsír, ami ízt ad és állagot képez, a sav, ami egyensúlyba hozza az ízeket, és a hő, ami végső soron meghatározza az ételek állagát. Samin Nosrat könyvének első fele olyan, mint egy profi főzőtanfolyam, a második részében található több mint 100 recept elkészítésével pedig kipróbálhatjuk a tanultakat. Samin Nosrat amerikai séf és gasztronómiai író - egyesek szerint "a következő Julia Child" - 2000 óta foglalkozik hivatásszerűen főzéssel. 2017-ben megjelent Só, zsír, sav, hő című első könyvét, melyen 14 évig dolgozott, számos díjjal jutalmazták, a The Times Az év szakácskönyvének választotta. A belőle készült négyrészes sorozat a Netflixen látható. "Számomra az egyetlen ember, aki megfejtette a gasztronómiai mátrixot, Samin Nosrat. Egy igazi, sallangmentes gasztrozseni. Ha egyetlenegy gasztrosorozatot nézel a Netflixen, legyen ez. Ha egyetlen szakácskönyved van otthon, legyen ez, és ígérem, megtanulsz főzni!" Wossala Rozina étteremtulajdonos, gasztronómus A kötet adatai: Kötés: keménytáblás Megjelenés éve: 2024 Terjedelem: 469 oldal
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.