Semmiből is finomat (2023)

Semmiből is finomat (2023)

2 774 Ft-tól 5 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Semmiből is finomat - Saly Noémi

2 774 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
mai-konyv.hu
 

SALY NOÉMI: SEMMIBŐL IS FINOMAT

3 230 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
jokonyvek.hu
 

Saly Noémi: Semmiből is finomat

2 850 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
konyvmarket.hu

További ajánlataink

 

Semmiből is finomat

3 230 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
lira.hu
 

Semmiből is finomat

3 800 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
libri.hu
Termékleírás
Író Saly Noémi
Címkék Gasztronómia, Sütés-főzés, Szakácskönyv
Nyelv magyar

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Semmiből is finomat a címe Saly Noémi szakácskönyvének, amely az Ab Ovo Kiadónál jelent meg.

Ez a könyv tíz évvel ezelőtt megjelent egy másik kiadónál. Maradéktalanul elfogyott hamar, ezért is fontolgattam már két-három éve, hogy érdemes lenne újra megjelentetni. Azóta nagyot fordult a világ: az itt olvasható recepteket már én magam se csak kulináris érdekességként szedem elő, hanem egyre többet használok, ha másként nem, ihletforrásként a mindennapi főzéshez.

Az előző kiadáshoz képest jó pár dolog változott. Frissítettem a bevezetőt, kivettem néhány olyan receptet, amelyiknek az alapanyagai ma már túlságosan drágák vagy nem kaphatóak, de betettem újakat is, így az eredeti 100 helyett most 130 szerepel. A régi leírásokhoz fűzött megjegyzéseim is bővültek, módosultak, igazodva a 2023-as bolti, piaci lehetőségekhez és árakhoz.
Saly Noémi
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.