Séfasztal a kert végében (2023)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Séfasztal a kert végében - Horváth Gábor - Török Patrícia

6 390 Ft
+ 1 190 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvkolcsonzo.hu
 

Séfasztal a kert végében - Horváth Gábor

6 408 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
mai-konyv.hu
 

Séfasztal a kert végében

6 497 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvtunder.hu

További ajánlataink

 

Séfasztal a kert végében

7 031 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
webshop.kello.hu
 

Horváth Gábor: Séfasztal a kert végében

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
7 120 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
jokonyvek.hu
 

SÉFASZTAL A KERT VÉGÉBEN

7 120 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
ronniszakkonyv.hu
 

SÉFASZTAL A KERT VÉGÉBEN

7 565 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
lira.hu
 

Séfasztal a kert végében

8 900 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
libri.hu
Termékleírás
Író Horváth Gábor, Török Patrícia
Címkék Gasztronómia, Sütés-főzés, Szakácskönyv
Nyelv magyar

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A Séfasztal a kert végében című szakácskönyvben Horváth Gábor és Török Patrícia személyes történetükkel mutatják be a zöldségtermesztés és a gasztronómia világát.

Nincs finomabb, mint a saját kertünkben termett, friss nyersanyagokból készült étel! A kert mindig a természethez való kapcsolódás lehetőségét jelenti. Micsoda élmény végigkísérni egy mag útját: elvetjük, palántává cseperedik, termést hoz és a konyhába, majd a tányérunkra kerül. A "kertből az asztalra" elvet követve egészségesen és fenntarthatóan élhetünk és étkezhetünk. Horváth Gábor és Török Patrícia - A Séf és a Kertész élménykertészet és kertétterem séfje és kertésze - személyes történetükön keresztül mutatják be az élményszámba menő zöldségtermesztés és a minőségi gasztronómia világát. Pati sokéves tapasztalatait, praktikáit osztja meg a kertészkedésről. A legfontosabbak, hogy megtaláljuk a harmóniát a természettel; csodáljuk és tiszteljük a madarak, rovarok alkotta szimbiózist; szinte együtt lélegezzünk a kerttel. Így vegyszerek nélkül termeszthetünk minőségi alapanyagokat a legalapvetőbb zöldségektől az egzotikusként ismert növényekig. Gábor - aki többek között a Gault Millau Év Étterme-díjas, mádi Gusteau Kulináris Élményműhely konyhafőnökeként dolgozott, a kertjük terméseiből készíti káprázatos fogásait. Célja, hogy népszerűsítse a zöldséghangsúlyos táplálkozást, és a legjobb alapanyagokból készült, finom ételeket kínáljon a hétköznapokban is. Izgalmas receptjeit kipróbálva megtapasztalhatjuk a kreatív főzés örömét és sikerélményét.
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.