Professional Bread Baking, 1e - The Culinary Institute of America (Cia), Lee Ann Adams (ISBN: 9781394347797)

Professional Bread Baking, 1e - The Culinary Institute of America (Cia), Lee Ann Adams (ISBN: 9781394347797)

Ajánlataink a termékre

 

Professional Bread Baking, 1e - The Culinary Institute of America (Cia), Lee Ann Adams

13 466 Ft
+ 1 190 Ft szállítási díj
Szállítás: max 2 hét
irány a bolt »
libristo.hu
Termékleírás
Nyelv: Angol, Kötés: Puha kötésű, Oldalszám: 416, Kiadó: John Wiley & Sons Inc, Autor: The Culinary Institute of America (Cia), Lee Ann Adams, ISBN-13: 9781394347797, Kiadás éve: 2025
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.