Péksütemények nagykönyve (2024)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Péksütemények nagykönyve

10 710 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvszallito.hu
 

Péksütemények nagykönyve

13 499 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvtunder.hu
 

Jérémy Nallester, Jean-Marie Lanio, Olivier Magne, Thomas Marie - Péksütemények nagykönyve

13 500 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
olcsokonyvek.hu

További ajánlataink

 

Jérémy Nallester, Jean-Marie Lanio, Olivier Magne, Thomas Marie - Péksütemények nagykönyve

13 500 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvakciok.hu
 

Jérémy Nallester, Jean-Marie Lanio, Olivier Magne, Thomas Marie - Péksütemények nagykönyve

13 500 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
alomgyar.hu
 

Péksütemények nagykönyve

14 999 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
libri.hu
Termékleírás
Író Jean-Marie Lanio, Jeremy Ballester, Olivier Magne, Thomas Marie
Címkék Gasztronómia, Sütés-főzés, Szakácskönyv
Nyelv magyar
Oldalszám 280

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Erre a könyvre maximum 10% árkedvezmény nyújtható minden webáruházban, 2025. november 30-ig, az „árkötöttségi törvény alapján! De a legtöbb könyvet nálunk továbbra is 28-31% árkedvezménnyel és kedvező szállítási feltételekkel tudják a kedves vevőink megvásárolni! PÉKSÜTEMÉNYEK NAGYKÖNYVE - AZ IGAZÁN AMBICIÓZUS PÉKEK ÉS CUKRÁSZOK BIBLIÁJA A Péksütemények nagykönyve megkerülhetetlen alapmű a pékek és cukrászok számára, amely 80 tűpontos, a legfontosabb technikai adatokkal kiegészített receptet és nagyjából 30, fázisfotókkal illusztrált, részletesen bemutatott receptet tartalmaz. A nagy francia klasszikusokon kívül a világ legnépszerűbb péksüteményeit is megtanulhatjuk elkészíteni a kötetből, a legprofibbaknak pedig igazi ínyencséget kínálnak a szerzők: a MOF-versenyekre kigondolt, látványos és magas szintű szaktudást igénylő péksüteményeik elkészítési módját is megosztják velünk, lépésről lépésre. A könyv szerzői pékmesterek, akik közül ketten elnyerték a rangos „Franciaország Legjobb Mestere (MOF) díjat, ketten pedig több nagynevű, nemzetközi hírű mesteriskolában adják át tudásukat. Rendkívüli tapasztalataikat ebben a kötetben osztják meg olvasóikkal, hogy a hagyományos pain au chocolat-tól kezdve a legmodernebb csokoládés-pisztáciás rózsaablakig elsajátíthassuk a roppanós leveles tészták, briósok és egyéb péksütemények elkészítésének csínját-bínját.
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.