Olasz szakácskönyv (2025)

Olasz szakácskönyv (2025)

6 295 Ft-tól 11 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Olasz szakácskönyv - Toscanától Szicíliáig

6 296 Ft
+ 1 990 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
scolar.hu
 

Olasz szakácskönyv - Toscanától Szicíliáig

Ország Boltja 2024 Minőségi díj III. helyezett
6 296 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvtunder.hu
 

Olasz szakácskönyv

Ország Boltja 2024 Minőségi díj I. helyezett
6 296 Ft
+ 1 190 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
ujkonyvek.hu

További ajánlataink

 

OLASZ SZAKÁCSKÖNYV - TOSCANÁTÓL SZICÍLIÁIG

6 295 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
ronniszakkonyv.hu
 

Illés Andrea, Repka Noémi - Olasz szakácskönyv

6 296 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvakciok.hu
 

Illés Andrea, Repka Noémi: Olasz szakácskönyv - Toscanától Szicíliáig

6 296 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
konyvmarket.hu
 

Olasz szakácskönyv

6 296 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
pergamon.hu
 

Illés Andrea, Repka Noémi - Olasz szakácskönyv

6 296 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
alomgyar.hu
 

Illés Andrea, Repka Noémi - Olasz szakácskönyv

6 296 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
olcsokonyvek.hu
 

Olasz szakácskönyv

6 296 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
lira.hu
 

Olasz szakácskönyv

6 995 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
libri.hu
Termékleírás
Író Illés Andrea, Repka Noémi
Címkék Gasztronómia, Sütés-főzés, Szakácskönyv
Nyelv magyar
Oldalszám 216

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Szerzők: Illés Andrea, Repka Noémi Scolar Kiadó, 2025

Mert az olasz konyha nem csak a spagettit és a pizzát jelenti... Elevenítsünk fel egy-egy olasz vakációt, és főzzünk úgy, mint az olaszok! Vásároljuk meg a friss alapanyagokat, és töltsük meg konyhánkat a napfény és az életöröm hangulatával! Va bene? Az itáliai konyha hagyományos receptjeit és különlegességeit ismertető kulturális szakácskönyv régióról régióra, a tradicionális helyi menüsort követve vezet be Olaszország konyhaművészetébe, a hazaitól eltérő étkezési szokásaiba, és megadja a magyar szokásokhoz való alkalmazkodás tippjeit is. Az olasz konyha nem csak pizzából és tésztából áll: a könyvben számos leves, hús- és zöldségétel, desszert, ital, sőt lekvár receptje is olvasható. Megtudhatjuk belőle, milyen is az a genovai bazsalikom; mi a titka a modenai balzsamecetnek és a pármai sonkának; hogy készül az igazi olasz kuglóf, a panettone; ehetünk-e padlizsánt csokoládéval... és borjúhúst tonhallal; hogyan készítsünk házi limoncellót. Az izgalmas gasztroutazást gyönyörű fotók teszik még átélhetőbbé. Tudta, hogy: - miért tökéletes választás az extra szűz liguriai olívaolajnak? - Marche régió jellegzetes ünnepi fogása Windischgrätz herceg nevét őrzi? - már Boccaccio Dekameronjában is szóba kerül a parmezán sajt? - milyen ünnepekhez kötődnek Olaszországban a libaételek? - mit esznek Velencében Szent Márk ünnepén? - mi az a Ferragosto, és milyen fogásokat tálalnak fel ekkor? A kötet adatai: Kötés: keménytáblás Megjelenés éve: 2025 Terjedelem: 215 oldal
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.