Lisa Atwood. Rebecca Courchesne. Rick Field: A befőzés művészete /KÖNYV/ (2012)

Lisa Atwood. Rebecca Courchesne. Rick Field: A befőzés művészete /KÖNYV/ (2012)

Ajánlataink a termékre

 

A befőzés művészete /Dzsemek, befőttek, savanyúságok és egyéb finomságok

5 896 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvszallito.hu
Termékleírás
Címkék Gasztronómia, Sütés-főzés, Szakácskönyv
Nyelv magyar
Súly 380

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Üvegbe zárt évszakok_x000D_ A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsök és zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépésről lépésre mutatja be az eljárások technikáit; tippeket, kreatív ötleteket ad az eltett finomságok további hasznosítására. _x000D_ E különleges receptgyűjtemény útmutatásai alapján bárki a befőzés mestere lehet. _x000D_ _x000D_
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.