Szerző: Dr. Stuart Farrimond Kiadó: Libri Kiadó Kiadás éve: 2019. szeptember Oldalszám: 254 Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról! Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát? Hogyan...
Nyelv: Angol, Kötés: Kemény kötésű, Oldalszám: 224, Kiadó: DORL, Autor: Dr. Stuart Farrimond, ISBN-13: 9780241302149, Kiadás éve: 2018...
Termék részletek
40 régió autentikus ízei, 65 innovatív recept Szerző: Dr. Stuart Farrimond HVG Kiadó, 2018 Úgy tartják, hogy a megfelelő fűszerek használatához és összeillő fűszer-kombinációk...
5 200 Ft
ronniszakkonyv.hu
Termék részletek
Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan - ezt ígéri A főzés tudománya, Dr. Stuart Farrimond szakácskönyve, aki lerántja a leplet a konyhai mítoszokról. Rántsuk le a leplet...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.