Nyersanyagok, hús, fűszerek. A szükséges felszerelés a házi készítéshez. A bélbe töltés, füstölés. Pástétom és kocsonya. 63 hurka, kolbász, szalámi, pástétom és kocsonya recept...
Termék részletek
Nyelv: Német, Kötés: Puha kötésű, Oldalszám: 168, Kiadó: Verlag Eugen Ulmer, Autor: Bernhard Gahm, ISBN-13: 9783800184422, Kiadás éve: 2015...
Termék részletek
Mindent házilag! Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A szerző...
Mikor lehet és szabad vágni, milyen előírások vannak, hogy csináljuk, miket lehet készíteni a húsból Az állatok kiválasztásától, a húsminőségtől a higiéniai előírásokig terjedően részletesen...
Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás) A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok...
Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése - Házunk táján (új kiadás) A szerző csupa kipróbált receptet közöl könyvében, mégpedig olyan finomságokét, amik egy átlagos...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.