Így lettem séf (2023)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Így lettem séf - Sárközi Ákos

6 930 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
mai-konyv.hu
 

Így lettem séf

Ország Boltja 2024 Minőségi díj I. helyezett
7 128 Ft
+ 1 290 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
ujkonyvek.hu
 

Így lettem séf

Ország Boltja 2024 Minőségi díj III. helyezett
7 227 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvtunder.hu

További ajánlataink

 

Sárközi Ákos: Így lettem séf

7 425 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
konyvmarket.hu
 

Így lettem séf

7 821 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
webshop.kello.hu
 

SÁRKÖZI ÁKOS: ÍGY LETTEM SÉF

7 920 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
jokonyvek.hu
 

ÍGY LETTEM SÉF

7 920 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
ronniszakkonyv.hu
 

Sárközi Ákos - Így lettem séf (9789635654291)

Ország Boltja 2024 Minőségi díj II. helyezett
7 999 Ft
+ 1 499 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
mediamarkt.hu
 

Így lettem séf

8 415 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
lira.hu
 

Így lettem séf

9 900 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
libri.hu
Termékleírás
Író Sárközi Ákos
Címkék Gasztronómia, Sütés-főzés, Szakácskönyv
Nyelv magyar
Oldalszám 260

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Így lettem séf - Sárközi Ákos

A főzés világ legegyszerűbb dolga, ha valóban merünk játszani!

Sárközi Ákos, az ország egyik legnépszerűbb séfje a tőle megszokott közvetlen, baráti hangvételben meséli el életútját kőbányai gyerekkorától kezdve egészen napjainkig. Fotográfusnak készült, a színek és a formák végtelensége mindig magával ragadta - nem véletlen, hogy számára az ételek szépsége legalább olyan fontos, mint az íze.
A konyhán szakácsként kezdte, de a főzés iránti szenvedélye, szakmai maximalizmusa és alázata, kreativitása és tehetsége hamar a legnagyobbak közé emelte.
A csúcsgasztronómiával külföldön és az Alabárdos étteremben ismerkedett meg. Szakmai pályafutásának fontos mérföldköve volt, amikor 2010-ben a Borkonyha tulajdonosai, Horváth Tamás és Kalocsai Zoltán egy személyben meglátták benne az őstehetséget és a konyhafőnököt. Nem okozott csalódást - 2014-ben Michelin-csillagot kaptak.
Sárközi Ákos nemcsak motiváló élettörténetét osztja meg, de bepillantást enged a konyhája falai közé is. Közel 50 fine dining fogás receptjét mutatja be nekünk, amelyekkel máshol nem találkozhatunk. Olyan ételekét, amelyekért séf lett.

Rengeteg ismeretlen embertől kapok támogató, kedves üzenetet - egyetlen közös kapcsolódási pontunk a jó ízek szeretete. Nekik is ajánlom ezt a könyvet, hiszen kölcsönösen inspiráljuk egymást.

Sárközi Ákos

SÁRKÖZI ÁKOS a Michelin-csillagos Borkonyha és a Textúra étterem séfje. Budapesten él feleségével, Sárközi Évi festőművésszel, gyerekeivel és kutyusaival.
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.