Húsfélék pácolása és füstölése otthon (2012)

Húsfélék pácolása és füstölése otthon (2012)

2 016 Ft-tól 3 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Húsfélék pácolása és füstölése otthon /A sonkától az oldalasig

2 016 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvszallito.hu
 

Bernhard Gahm - Húsfélék pácolása és füstölése otthon - A sonkától az oldalasig

2 380 Ft
+ 1 150 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
bigbandi.hu
 

Húsfélék pácolása és füstölése otthon

2 800 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
agrarkonyvek.hu
Termékleírás
Címkék Gasztronómia, Sütés-főzés, Szakácskönyv
Nyelv magyar
Oldalszám 128
Súly 380

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Mindent házilag!Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük.
A szerző bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat.
Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát. oldalast, császárhúst, füstölt tarját, csülköt, sertéssülteket és más egyéb finomságot készíthetünk.
Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk. - Hasznos információk a konyhai eszközökről és hozzávalókról
- Konkrét útmutatások profi öltetekkel
- Kipróbált receptek természetes összetevőkkel 
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.