How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e - Paula I. Figoni (ISBN: 9780470392676)

How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e - Paula I. Figoni (ISBN: 9780470392676)

Ajánlataink a termékre

 

How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e - Paula I. Figoni

19 647 Ft
+ 1 190 Ft szállítási díj
Szállítás: max 2 hét
irány a bolt »
libristo.hu
Termékleírás
Író Paula I Figoni
Címkék Gasztronómia, Idegennyelvű, Sütés-főzés, Szakácskönyv

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Nyelv: Angol, Kötés: Puha kötésű, Oldalszám: 528, Kiadó: John Wiley & Sons Inc, Autor: Paula I. Figoni, ISBN-13: 9780470392676, Kiadás éve: 2010
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.