Fülétől a farkáig (2025)

Fülétől a farkáig (2025)

8 280 Ft-tól 7 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Fülétől a farkáig

Ország Boltja 2024 Minőségi díj I. helyezett
8 280 Ft
+ 1 290 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
ujkonyvek.hu
 

Fülétől a farkáig - Hazai és nemzetközi ételek belsőségekből

Ország Boltja 2024 Minőségi díj III. helyezett
8 280 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvtunder.hu
 

Fülétől a farkáig - Hazai és nemzetközi ételek belsőségekből

8 280 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
pergamon.hu

További ajánlataink

 

Szkladányi András: Fülétől a farkáig - Hazai és nemzetközi ételek belsőségekből

8 280 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
konyvmarket.hu
 

Fülétől a farkáig

8 280 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
lira.hu
 

Fülétől a farkáig - Hazai és nemzetközi ételek belsőségekből

8 280 Ft
+ 2 490 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
boek.hu
 

Fülétől a farkáig

9 200 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
libri.hu
Termékleírás
Író Szkladányi András
Címkék Gasztronómia, Sütés-főzés, Szakácskönyv
Nyelv magyar
Oldalszám 260

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Talán nincs még egy alapanyag, amely olyan szélsőséges reakciókat vált ki, mint a belsőségek. Egyesek imádják, mások messzire elkerülik őket. A belsőségek markáns íze, állaga és illata teljesen más világot képvisel, mint a jól megszokott színhúsoké. Sok minden szól azonban a fogyasztásuk mellett: ha belsőséget eszünk, azzal nemcsak a fenntarthatóságot támogatjuk, de az étrendünk is változatosabb lesz, a manapság divatos fehérjedús táplálkozáshoz pedig keresve sem találni jobb és olcsóbb, magas tápértékű alapanyagot. Vagyis a belsőségek értéket képviselnek, arról nem is beszélve, hogy finomak.

Ha megismerjük a Fülétől a farkáig hazai és nemzetközi belsőségételeket tartalmazó izgalmas receptválogatását, más szemmel nézünk majd ezekre az alapanyagokra. A resztelt májtól a pájslin át a különböző ragukig a belsőségételek színesebbé teszik a gasztronómiai kultúrát, ezért nemcsak a hétköznapi, hanem az ünnepi asztalon és a csúcsgasztronómiában is helyük van.

A szerző célja, hogy a belsőségeket az őket megillető rangra emelje, sokszínűségüket, a bennük rejlő lehetőségeket minél szélesebb körben megismertesse. Komoly precizitással és szakértelemmel megírt könyve a változatos és részletes receptek mellett bemutatja azokat a konyhatechnológiai eljárásokat is, amelyek elengedhetetlenek a kifinomult ízű és optimális állagú belsőségételek készítéséhez.

Szkladányi András bölcsész, angoltanár, basszusgitáros és gasztronómiai szakfordító - több mint harminc angol nyelvű szakácskönyvet fordított magyarra. 2010 óta több neves étteremben is dolgozott, ezalatt kitanulta a konyhamészáros- és szakácsszakmát. A Fülétől a farkáig - Hazai és nemzetközi ételek belsőségekből az első könyve.

"Belsőségek - szerelem vagy zsigeri gyűlölet, nincs köztes út. Ez a könyv abba a világba kalauzol, ahol ezekből a megosztó alapanyagokból olyan ételek készülnek, amelyekért én egyértelműen rajongok. "
Kaszás Kornél
Babel Budapest
Michelin-csillagos séf

"A magyar és nemzetközi konyhaművészet egyik alappillére a belsőségek használata. Legyünk büszkék erre a gazdag gasztronómiai hagyományra, és ismertessük meg ízeit! Ezt az üzenetet közvetíti ez a könyv is, amelyet őszintén ajánlok. "
Sárközi Ákos
Borkonyha, Textúra
Michelin-csillagos séf
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.