Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Évszakok ízei (O15722891)

4 799 Ft
+ 1 800 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
openbooks.hu
 

Évszakok ízei - Receptek és történetek

4 284 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvszallito.hu
 

Váncsa István: Évszakok ízei - Receptek és történetek

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
4 799 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
jokonyvek.hu

További ajánlataink

 

Váncsa István - Évszakok ízei - Receptek és történetek

4 619 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
olcsokonyvek.hu
 

Váncsa István - Évszakok ízei - Receptek és történetek

4 739 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvakciok.hu
 

Évszakok ízei - Receptek és történetek

4 790 Ft
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
delfinbuvar.hu
 

Váncsa István: Évszakok ízei-Receptek és történetek könyv

4 795 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
olvasokboltja.hu
 

ÉVSZAKOK ÍZEI

4 795 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
ronniszakkonyv.hu
 

Váncsa István - Évszakok ízei - Receptek és történetek

5 099 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
alomgyar.hu
 

Évszakok ízei

5 099 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
lira.hu
 

Évszakok ízei - Receptek és történetek

5 099 Ft
+ 1 399 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
muzsakonyv.hu
 

Évszakok ízei - Receptek és történetek

5 999 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
argentumshop.hu
 

Évszakok ízei

5 999 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
libri.hu
Termékleírás
Író Váncsa István
Címkék Gasztronómia, Sütés-főzés, Szakácskönyv
Nyelv magyar
Oldalszám 392

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Receptek és történetek Szerző: Váncsa István Open Books, 2022

Mi köze az édesköménynek a biszbaszhoz? Hogyan köthető a blachan, ez az apró rákok és sózott halak napon érlelésével készülő (és rendkívül büdös) indonéz hozzávaló a mi vajtökünkhöz? Hogyan készíthetjük el a Hidegen mosolygó szőke márki nevezetű, epres-csokoládés receptet? Csupa kínzó kérdés, amelyeket új szakácskönyvében Váncsa István nemcsak feltesz, hanem rendre meg is válaszol. A szerző új kötetének receptállománya alapanyagok köré csoportosul, vagyis (saját szavai szerint) a mindennapi élet valóságos problémáira keres válaszokat. Szervező elve a szezonalitás, tudjuk meg Váncsától, tekintve, hogy az ételkészítés alapanyagai jórészt az évszakokhoz kapcsolódnak. "Tavasszal csirkét ettünk, nyáron jércét, ősszel kacsát-libát, telente disznóhúst, ám erre már csak a legöregebbek emlékeznek. A nagy élelmiszer-áruházakban évszakoktól függetlenül mindig ugyanazt látni, de valódi csirkét vagy jércét soha; ezeknek a szavaknak az eredeti jelentése mostanra feledésbe merült. Ez a könyv mindazonáltal próbál úgy tenni, mintha továbbra is normális életet élnénk egy normális világban, szerzője tehát kegyes hazugságot terjeszt. Ettől jó a közérzete. " Az Évszakok ízei szórakoztat, tanít, elgondolkodtat, és mellesleg 240 izgalmas recepttel szolgál - mi többet várhatnánk egy szakácskönyvtől? A kötet adatai: Kötés: keménytáblás Megjelenés éve: 2022 Terjedelem: 392 oldal
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.