A barbecue többé már itthon sem egy füstaromával ízesített szósz képét idézi elénk. A barbecue egy speciális sütési eljárás, mely utánozhatatlan, valódi füstízt ad az így készült húsoknak...
Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, se egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve őrzött...
Szerző: Suzy Karadsheh Kiadó: Central Könyvek Oldalak száma: 304 Megjelenés: 2024. június Kötés: Keménytáblás Főzzünk úgy, mint a mediterrán országokban! Számos helyen találkoztunk...
Egész évben nyár! Szerző: Vrábel Krisztina Animus Kiadó, 2025 Végre egy igazi, "csajos" grillkönyv, amiben nem a kiadós steakek a főszereplők, hanem a könnyebb húsok,...
Szerző: Dragomán György Magvető Könyvkiadó, 2022 "Örüljetek!" - időnként így fejezi be főzős-evős történeteit és receptjeit Dragomán György. Évek óta olvassuk ezeket a személyes...
Szerző: Jamie Oliver Park Kiadó, 2024 Jamie 20. szakácskönyve magyarul! "Bár tényleg nem vagyok az a típus, aki visszatér a régi területekre, és ismétli a forgatókönyveket,...
A mentes kovászműhely legjobb receptjei Szerző: Horváth Judit HVG Kiadó, 2024 Mi a kívül ropogós, belül foszlós mentes kenyér titka? Lehet-e a gluténmentes péksütemény...
Szerző: Váncza József Kiadó: Holnap Kiadó Megjelenés: 2020 Oldalszám: 216 Kötése: puha 1925-ben vették lajstromba a "Váncza sütő-krémpor" védjegyét, később pedig sokféle kitűnő...
In this brand new tie-in to her new BBC series, Mary Berry shares over 100 of her favourite dishes to share with the ones we love. Home cooking has never been more important, and every...
Szerző: Horváth Ilona Kiadó: Szalay Könyvkiadó Oldalszám: 447 oldal Megjelenés: 2016. Kötés: Puhatáblás Horváth Ilona Szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk...
120 egyszerű és finom recept az egész családnak. Egészséges ételek bárhol hozzáférhető alapanyagokból. Tápértékek minden recepthez. Gyors és egyszerű elkészítés. Egészségesen...
BBQ Expedíció - Felfedezőút a lassú tűzön-füstön sütés világában (2. kiadás) BBQ-alapvetések, techinkák, receptek és élmények. A könyv célja: feltárás, tanulás, megértés, egy ételkészítési...
Nem nehéz megjósolni, hogy rövid időn belül a kenyér bibliájaként fogják emlegetni a kelt tészta eddigi és leendő szerelmesei. _x000D_ _x000D_ És ez nem véletlen. A Limara Péksége...
Szerző: Viktor Segal - Joe Vida Kiadó: Pannon Értéktár Oldalak száma: 288 Megjelenés: 2021. március Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás Nyelv: Angol This book is an adventure;...
Erre a könyvre maximum 10% árkedvezmény nyújtható minden webáruházban, 2025. december 15-ig, az „árkötöttségi törvény alapján! De a legtöbb könyvet nálunk továbbra is...
Budapest Bites - Spicy & Sweet Hungarian Home Cooking a címe Zsófia Mautner angol nyelvű szakácskönyvének. In this book the author would like to introduce Hungarian contemporary home...
Magyar superfood - 65 szuperétel, 106 szuperélelmiszer a címe Szabó Adrienn szakácskönyvének, amely nem kevesebbre vállalkozott, minthogy összegyűjtse mindazokat a hazánkban fellelhető...
Szerző: Vrábel Krisztina Kiadó: Central Könyvek Oldalak száma: 220 Megjelenés: 2020. szeptember A kezedben tartott könyvben a kedvenc hazai ételeket alakítottam át úgy, hogy...
Szerző: Tutunzis István - Kolozsvári Ildikó Kiadó: Casteloart Kft. Oldalak száma: 96 Megjelenés: 2023. augusztus Kötés: Keménytáblás A megfelelő étrend fontos szerepet játszik...
Nem akartam megúszni, hogy még egy MEGÚSZÓS KAJÁK könyvet összerakjak nektek, szóóóóóóval íme! Szerencsére az előző két kötetet imádtátok, amit nem is csodálok, mert ugyan ki akarná...
Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan - ezt ígéri A főzés tudománya, Dr. Stuart Farrimond szakácskönyve, aki lerántja a leplet a konyhai mítoszokról. Rántsuk le a leplet...
Nyelv: Angol, Kötés: Kemény kötésű, Oldalszám: 223, Kiadó: Random House Publishing, Autor: You Suck at Cooking, ISBN-13: 9780525576556, Kiadás éve: 2019...
Amikor Horváth Ilona több mint ötven éve megírta zseniális szakácskönyvét, még nem sejtette, hogy évtizedeken át ez lesz az, melyből a sütés-főzés tudományát nemzedékek sora tanulja...
Álmodtunk egy nagyot tavaly, és úgy döntöttünk, 2022-ben virítunk nektek egy tavaszi magazint is. Bár a tavaszi szél vizet áraszt, nálunk most inkább rengeteg zöldséget: a szezon legjobb...
Tudja, mitől lesz kívül ropogós, belül szaftos a mázas sonka, mi a pillekönnyű gyümölcsös muffin titka, és mi varázsolja a tésztaszószt csodálatosan krémessé. Mary Berry receptjei...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.