Különleges kelt tészták és péksütemények minden alkalomra Szerző: Déri Szilvia HVG Kiadó, 2022 ÉDES, FOSZLÓS, KOVÁSZOS – A kalandvágyó kovászolók nélkülözhetetlen könyve...
Ez egy kézikönyv jól működő konyhához, lusta hétköznapokhoz és ráérős vendégségekhez, az éjfélkor kinyitott hűtőhöz, tisztességesen lenyalt fakanalakhoz, értelmes bevásárlásokhoz, és...
Eredeti kunsági szakácskönyv A könyv az első világháború évei alatt keletkezett, szerzője özvegy Simon Elemérné, született Bolemán Ilona volt. A recepteket saját kipróbált tapasztalatai...
100 dabasi recept férfiasan címmel, Selyem-Balázs Antónia szerkesztésében jelent meg e szakácskönyv a Tortoma Kiadónál. A kötet egy, a különböző tájegységek konyháját bemutató sorozat...
Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan - ezt ígéri A főzés tudománya, Dr. Stuart Farrimond szakácskönyve, aki lerántja a leplet a konyhai mítoszokról. Rántsuk le a leplet...
Amikor valaki megtudja, hogy cukorbetegségben vagy inzulinrezisztenciában szenved, és napi szinten maximum 140-160 g szénhidrátot fogyaszthat, az első gondolatok egyike, hogy...
Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba Szerző: Kertész István Nemzeti Örökség Kiadó, 2023 Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari...
Megúszós kaják 2. a címe Fördős Zé szakácskönyvének, amelyben vannak pofátlanul egyszerű és kicsit összetettebb receptek, mikróban elkészíthető valódi fogások, és válasz a rohanós reggeleken...
Jelen ötödik kiadás, amely 1199 receptet tartalmaz a szerző életében az utolsó, 1941-es megjelenés alapján készült. Az első alkalommal 1931-ben Sepsiszentgyörgyön megjelent Baby...
z 1x1 konyha sorozat a legegyszerűbb ételektől a különlegesebb fogásokig számos étel receptjét mutatja be, kiegészítve az elkészítésüket segítő útmutatókkal, a konyhai munkát megkönnyítő...
Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve örzött...
A kenyérsütés művészete Itt az ideje, hogy a tányér mellé száműzött kenyeret visszahelyezzük az őt megillető helyre: az asztal közepére. A kenyérsütés alapjait nem nagy kunszt elsajátítani...
1925-ben vették lajstromba a "Váncza sütő-krémpor" védjegyét, később pedig sokféle kitűnő magyar termék (sütőpor, vanillincukor, szalalkáli, főzős vanília- és csokoládéízű krémpor,...
Ezt a könyvet az esendő, erőfeszítéseikért viszont nagyon is becsülnivaló kétbalkezeseknek írtam. Ők azok, akiket a legnagyobb igyekezettel létrehozott alkotás után is csak így dicsérnek:...
Gáspár Bea előző könyvéből megtudhattuk, hogyan lett az egyszerű vidéki roma lányból országosan ismert, közszeretetnek örvendő Bea asszony, akitől receptjein keresztül elleshetjük...
A bisztró szó hallatán szerintem mindenkinek más jut az eszébe... Lesz, akinek egy hangulatos, kockás abroszos étterem ugrik be először, másoknak az ízgazdag házias ételek, melyek bőséges...
Kiadó: Totem Plusz Könyvkiadó Kiadás éve: 2011 Oldalszám: 64 ISBN: 9789635904662 Sorozat: Lépésről lépésre Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no...
Szerző: Hargitai György Kiadó: Alexandra Megjelenés: 2012 Oldalszám: 704 Kötése: kemény Amikor Horváth Ilona több mint ötven éve megírta zseniális szakácskönyvét, még nem sejtette,...
47 simple, tested recipes that can work in your home. Soups, main courses and desserts just like in Hungary. Cultural insights and tips for shopping. More than 500 photos to show you...
3 250 Ft
nyelvkonyvbolt.hu
Termék részletek
365 almás recept kreítv ötletekkel, érdekességekkel, köztük 12 ételkülönlegesség mesterszakácsok ajánlásával! A receptek mellett hasznos tippeket talál az almafajták kiválasztásához,...
Sallay Fanni könyve négy évszakon keresztül mutat be mintegy hatvan süteményt és desszertet. Minden évszakban megjelennek a családi ünnepek, a szezonális alapanyagok valamint a tőle...
Szatmári Ferenc agrármérnökből lett szakács és blogger. Régi álma teljesült be huszonhat év után: minden napja a főzésről szól. Első, nagy sikerű szakácskönyve után Feri, a főzelékes...
Termék részletek
"Hiszem, hogy a magyar gasztronómiát alapvetően és meghatározóan azok a fogások alkotják, amelyek a házi konyha kedvenceivé válnak és a családok asztalára kerülnek. Ezek az ételek szerves...
Szerző: Török Eszter Kiadó: La Santé Kiadó Megjelenés: 2017 Oldalszám: 176 ISBN: 9789631298376 Ki ne fogadta volna már meg, hogy holnaptól minden más lesz, és egészségesen táplálkozik?...
Nyelv: Angol, Kötés: Kemény kötésű, Oldalszám: 440, Kiadó: Artisan, Autor: René Redzepi, David Zilber, ISBN-13: 9781579657185, Kiadás éve: 2018...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.