Szerző: Majthényi László Kiadó: Szülőföld Könyvkiadó Kft. Kiadás éve: 2020. március Oldalszám: 104 A kötetben a nyugati végek, elsősorban Vas megye hal- és vadgasztronómiai...
A konyhamészáros kézikönyve A magyar vendéglátásban, szakácsművészetünkben, étlapjainkon igen kiemelkedő helyet foglalnak el a húsból készült főételek. A régi magyar konyhák sütőmesterei...
Ez a könyv 500 sistergő, ízletes barbecue étel receptjét tartalmazza, hasznos tippekkel a hozzávalók kiválasztásához. Bemutatja az alapvető grillezési technikákat, valamint ínycsiklandó...
Szia! Szereted a paradicsomlevest, a palacsintát és a paprikás krumplit? Érdekel a főzés? Szeretnéd a családodat és a barátaidat meglepni? Akkor ez a könyv neked szól! Olyan ételek...
E méretében is nagy, színes könyv ízig-vérig modern szemléletű, amely korunk követelményeinek megfelelően a vizualitásra épít, tehát látványos és hangsúlyos az illusztrációs anyaga...
Örök harcban állsz a kilókkal, netán a laktózzal vagy gluténnal? Akkor a "Sütizz és fogyj!" megoldást nyújthat problémáidra! Czanik Balázs vagyok, személyi edző, a Capoeira Aerobik...
levesek, főételek, desszertek Szerző: Kádas Lajos Kossuth Kiadó, 2013 E látványos fotókkal kísért, különleges szakácskönyv déligyümölcsökből készített fogásokat...
Könyvünkben több mint 70 receptet gyűjtöttünk össze Olaszország minden tájáról. Receptjeink között megtalálhatjuk a legnépszerűbb tésztákat és pizzákat, ízletes rizottókat, húsételeket,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.