A Winelovers márkanév mára egyet jelent a hazai borászok és boraik, valamint a minőségi borfogyasztók iránti elkötelezettséggel. A Winelovers 100 kiadványt az a szándék hívta életre,...
Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman (megrögzött húsimádó) szakíró végiglátogatta New York legjobb steakházainak konyháit...
Grillezés szenvedéllyel Ebben a könyvben minden benne van, amit a grillezésről tudni kell: segítség a megfelelő grillsütő kiválasztásához, útmutató a tökéletes grillétel elkészítéséhez...
Szerző: R. Pongrácz Anna Kiadó: Nemzeti Örökség Kiadó Oldalak száma: 94 Megjelenés: 2024. június Kötés: Puhatáblás "Gyakorlat teszi a mestert:" - írja a szerző. Ezt a népszerű...
Szerző: Viktor Segal - Joe Vida Kiadó: Pannon Értéktár Oldalak száma: 288 Megjelenés: 2021. március Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás Nyelv: Angol This book is an adventure;...
Kevert sütik - 50+ recept a mindennapok megédesítésére Garantált az édes kényeztetés ezzel a több mint ötven sütirecepttel, amik egyszerű hozzávalókból, egyetlen tálban összekeverve,...
Ez pont olyan, ahogy anyám/nagyanyám is főzte! Hallhatunk-e ennél nagyobb dicséretet egy vendégtől otthonunkban, a családi asztalnál vacsora után? Ma, amikor teljesen kitágult/összeszűkült...
Úri és közönséges konyhákon megfordult SZAKÁTS-KÖNYV Egy igazi gasztronómiai ritkaságot tart kezében a tisztelt Olvasó. Ezen kis könyvecske 1801-ben látott napvilágot és a kor...
A jó pincegazdának ismernie kell a bort, annak tulajdonságait s mindazokat a körülményeket, amelyek a bor egészséges és hibátlan fejlődésére kedvező vagy nem kedvező befolyással vannak,...
Közel-keleti fogások a hét minden napjára Szerző: Mounir Toub Scolar Kiadó, 2022 Arab ételek finoman és gyorsan? Mounir Toub séf ebben a könyvben megmutatja, hogyan! ...
Bécsi szelet, gulyás, almás rétes, palacsinta és még sok más Szerző: Patrick Rosenthal Kossuth Kiadó, 2022 Lakomázzunk Sisivel, a szívek császárnéjával, mint a bécsi udvarban,...
Szerző: Cettina Vicenzino Kossuth Kiadó, 2022 MITŐL OLYAN ELBŰVÖLŐ TOSZKÁNA? Toszkánában nemcsak a táj és a reneszánsz emlékek szépsége, de a toszkán konyha is egyedi...
Ebben az exkluzív kiadványban kedvére kalandozhat a valódi magyaros ízek világában. Horváth Illona receptjeinek felhasználásával, Piri István, világbajnok mesterszakács kalauzolja végig...
Végre egy sütiskönyv, ami tényleg nekünk szól, ami jól tudja, hogy a sütéshez türelem kell, és ami tényleg mindent elkövet, hogy már elsőre sikerüljön. Ha szereted a finom süteményeket...
Miért menő amindenmentes? Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül a ""mindenmentes"" étkezés, melynek lényege, hogy az allergén élelmiszer-alapanyagokat úgy helyettesítsük, hogy az...
50 recept a THE SHELBY COMPANY LTD válogatásában Kossuth Kiadó, 2023 Mindig is meg akartad kóstolni, amit Birmingham bandája evett? A világszerte nagy sikerrel játszott...
A híres New York-i Four Seasons étterem tulajdonosa, Kövi Pál több, mint két évtizeden át gyűjtötte és tanulmányozta az erdélyi népek étkezési szokásait. Gyűjtőútjain barátok, rokonok,...
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése Fuchs Elemér és Dr. Szathmáry Arisztid kiváló szakmunkában mutatják be egyrészt a borászati ismeretek tárházát, másrészt...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.