A sertés házi feldolgozása (2025)

A sertés házi feldolgozása (2025)

1 944 Ft-tól 9 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

A sertés házi feldolgozása

Ország Boltja 2024 Minőségi díj I. helyezett
1 944 Ft
+ 1 190 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
ujkonyvek.hu
 

Kapitán Mária: A sertés házi feldolgozása

2 025 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
jokonyvek.hu
 

A sertés házi feldolgozása

2 294 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
pergamon.hu

További ajánlataink

 

A sertés házi feldolgozása

2 295 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
lira.hu
 

Kapitán Mária - A sertés házi feldolgozása

2 430 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvakciok.hu
 

Kapitán Mária: A sertés házi feldolgozása

2 430 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
konyvmarket.hu
 

Kapitán Mária - A sertés házi feldolgozása

2 430 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
alomgyar.hu
 

Kapitán Mária - A sertés házi feldolgozása

2 430 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
olcsokonyvek.hu
 

A sertés házi feldolgozása

2 700 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
libri.hu
Termékleírás
Író Kapitán Mária
Címkék Gasztronómia, Sütés-főzés, Szakácskönyv
Nyelv magyar
Oldalszám 32

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ez a kis könyv nagy segítségére van mindazoknak, akik házilag vágnak és dolgoznak fel sertést. Itt nem csak a vágást, hanem a sertés különböző részeinek használatát és elkészítését is bemutatja a szerző. Jó pár praktikus tanácsot is találunk a fűszerezésről, a füstölésről és a különböző ízes csemegék elkészítéséről.
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.