A legújabb házi cukrászat kézikönyve (2014)

A legújabb házi cukrászat kézikönyve (2014)

2 063 Ft-tól 7 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

A legújabb házi cukrászat kézikönyve

2 475 Ft
+ 1 890 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
book24.hu
 

A legújabb házi cukrászat kézikönyve (1019275)

2 063 Ft
+ 2 490 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
bookfriends.hu
 

A legújabb házi cukrászat kézikönyve

2 191 Ft
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
delfinbuvar.hu

További ajánlataink

 

Hegyesi József - A legújabb házi cukrászat kézikönyve

2 117 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
olcsokonyvek.hu
 

Hegyesi József - A legújabb házi cukrászat kézikönyve

2 172 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvakciok.hu
 

Hegyesi József - A legújabb házi cukrászat kézikönyve

2 337 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
alomgyar.hu
 

A legújabb házi cukrászat kézikönyve

2 338 Ft
Raktáron
irány a bolt »
kreativjatek.hu
Termékleírás
Író Hegyesi József
Címkék Gasztronómia, Sütés-főzés, Szakácskönyv
Oldalszám 210
Súly 200

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A legújabb házi cukrászat kézikönyve

"Házi czukrászat czimű kézi-könyvecskémnek a múlt évben megjelent III. kiadása is teljesen elfogyott, mely jelenség eléggé bizonyítja művem gyakorlati értékét, miért is indítatva éreztem magamat, azt a jelent IV. kiadásban is közrebocsátani. Ez alkalommal a fösúlyt a helyes magyarságra fektettem az előző kiadásban előforduló magyartalanságokat kiküszöbölve, arra törekedtem, hogy a kifejezések ne csak érthetők, hanem lehetőleg magyarosak is legyenek. De számolva a czukrászat terén folyton fokozódó igényekkel is, jelen kiadást még Párizsi sütemények czim alatt egy egész 15 reczeptet magába foglaló fejezettel is bővítettem úgy, hogy kézi könyvecském immár 359 különféle reczeptet foglal magában, amelyek a legujabb sütemények, torták, élesztős tészták, sós és édes teasütemények, a legkülönbözőbb bonbonok és czukorkák (sokan nem tudják, hogy Hegyesi József nevéhez fűződik a szaloncukor elkészítésének módja és így az igazi magyar hungaricummá vált: Jókai még szalonczukkedlinek nevezte a szaloncukrot, ugyanis a cukorka neve a német salonzuckerl szóból ered. 1891-ben megjelent A legújabb házi czukrászat kézikönyve-ben, amelyben tizenhétféle szaloncukrot ír le a szerző, így pl. : szalon-ananász czukorkák, szaloncréme-bonbonok, szalon-marasquin-czukorkák, szalon-pisztácz-czukorkák. ), crémek, fagylaltok és sorbettek, valamint a legujabb parfaitek készítését röviden és nagyon érthetően tárgyalom. " (a Szerző) A mű jelen kiadása az 1891-es megjelenés reprintje.
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.