A főzés tudománya (2019)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

A főzés tudománya

5 879 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
librarium.hu
Termékleírás
Író Dr. Stuart Farrimond
Nyelv magyar

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Szerző: Dr. Stuart Farrimond
Kiadó: Libri Kiadó
Kiadás éve: 2019. szeptember
Oldalszám: 254

Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!

Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.

Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
Látványos, informatív illusztrációk.

Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.