Terítéken a lélek (2022)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Czecz Fruzsina - Terítéken a lélek - Önismeret az ételeken keresztül

2 800 Ft
+ 1 190 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvkolcsonzo.hu
 

Terítéken a lélek - Önismeret az ételeken keresztül

Ország Boltja 2023 Minőségi díj I. helyezett
2 808 Ft
+ 1 153 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
ujkonyvek.hu
 

Terítéken a lélek - Önismeret az ételeken keresztül

2 847 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvtunder.hu

További ajánlataink

 

Terítéken a lélek

3 081 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
webshop.kello.hu
 

Czecz Fruzsina: Terítéken a lélek - Önismeret az ételeken keresztül

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
3 120 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
jokonyvek.hu
 

Czecz Fruzsina: Terítéken a lélek - Önismeret az ételeken keresztül könyv

3 120 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
olvasokboltja.hu
 

TERÍTÉKEN A LÉLEK

3 120 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
ronniszakkonyv.hu
 

Terítéken a lélek

3 315 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
lira.hu
Termékleírás
Író Czecz Fruzsina
Címkék Pszichológia, Társadalomtudomány
Nyelv magyar

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gasztropszichológia testnek és léleknek

„Egy csipet gasztrotörténelem, pszichológia és önismeret egy kötetben, mindez egyszerre tudományos és szórakoztató gasztronyelven megírva. Szívből ajánlom mindenkinek, akinek az étel több mint táplálék.
Mautner Zsófi

Miért idéz fel annyi emléket egy-egy íz?
Mit árul el a főzési stílusunk és a konyhánk rólunk és a családunkról?
Mit együnk, hogy csökkentsük a depresszió esélyét?
Létezik-e hatékony fogyókúra?
Czecz Fruzsina tanácsadó szakpszichológus, gasztropszichológiával foglalkozó ételrajongó szerző tudományos eredményekkel, esetrészletekkel és számos érdekességgel illusztrálva mutatja be a gasztronómia és a mentális egészségünk közötti összefüggéseket. Megtudhatjuk, milyen üzenetet hordozhatnak az ételek, mit jeleznek a gyerekek, amikor nem hajlandók enni, vagy hogy miért kérdezik folyton a nagymamák, ízlik-e a főztjük. A szellemes és úttörő kötetből az is kiderül, milyen hozadéka lehet az ételintoleranciának, és miként válhat a konyha meditációs térré. A számos gyakorlat segítségével a pszichológia és a gasztronómia iránt érdeklődők részesei lehetnek egy jóízű önismereti utazásnak is.

A szerzőről:
Czecz Fruzsina tanácsadó szakpszichológus és újságíró. Pályáját gyermekpszichológusként kezdte szülőkonzultációkkal, valamint egyéni és csoportos gyerekfoglalkozásokkal.
Szakirányú továbbképzése során fordult a gasztropszichológia felé, ma már ez a fő területe.
Az élethosszig tartó tanulás híve, táplálkozás-lélektani ismereteit külföldi kurzusokon, gyakorlati tudását pedig pék-cukrász képzésen bővíti.
Óraadóként a Károli Gáspár Református Egyetemen oktat. Tanácsadás keretében gyermekekkel, kamaszokkal és felnőttekkel egyaránt dolgozik, a gasztronómiát önismereti eszközként és csoportösszekovácsoló erőként használja.

További információ: www. gasztropszichologia. hu
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.