Science and Practice of Cheese-Making: A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Text-Book for the U - Lucius Van Slyke, Charles Publow (ISBN: 9781429010733)

Science and Practice of Cheese-Making: A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Text-Book for the U - Lucius Van Slyke, Charles Publow (ISBN: 9781429010733)

Ajánlataink a termékre

 

Science and Practice of Cheese-Making: A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Text-Book for the U - Lucius Van Slyke, Charles Publow

12 930 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Szállítás: max 2 hét
irány a bolt »
libristo.hu
Termékleírás
Író Charles Publow, Lucius Van Slyke

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Nyelv: Angol, Kötés: Puha kötésű, Oldalszám: 516, Kiadó: APPLEWOOD, Autor: Lucius Van Slyke, Charles Publow, ISBN-13: 9781429010733, Kiadás éve: 2001
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.