Preservation: The Art And Science Of Canning, Fermentation And Dehydration - Christina Ward, Nancy Singleton Hachisu, Sherri Brooks Vinton (ISBN: 9781934170694)

Preservation: The Art And Science Of Canning, Fermentation And Dehydration - Christina Ward, Nancy Singleton Hachisu, Sherri Brooks Vinton (ISBN: 9781934170694)

Ajánlataink a termékre

 

Preservation: The Art And Science Of Canning, Fermentation And Dehydration - Christina Ward, Nancy Singleton Hachisu, Sherri Brooks Vinton

9 572 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Szállítás: max 2 hét
irány a bolt »
libristo.hu
Termékleírás
Író Christina Ward, Nancy Singleton Hachisu, Sherri Brooks Vinton

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Nyelv: , Kötés: , Oldalszám: 320, Kiadó: Process Media, Autor: Christina Ward, Nancy Singleton Hachisu, Sherri Brooks Vinton, ISBN-13: 9781934170694, Kiadás éve: 2017
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.