Pinch of Culinary Science - Hopia, Anu Inkeri (University of Turku, Finland), Erik Cyrus Fooladi (ISBN: 9781138611306)

Pinch of Culinary Science - Hopia, Anu Inkeri (University of Turku, Finland), Erik Cyrus Fooladi (ISBN: 9781138611306)

Ajánlataink a termékre

 

Pinch of Culinary Science - Hopia, Anu Inkeri (University of Turku, Finland), Erik Cyrus Fooladi

99 779 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
libristo.hu
Termékleírás
Író Anu Inkeri (University of Turku, Erik Cyrus Fooladi, Finland), Hopia

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Nyelv: Angol, Kötés: Kemény kötésű, Oldalszám: 235, Kiadó: Taylor & Francis Ltd, Autor: Hopia, Anu Inkeri (University of Turku, Finland), Erik Cyrus Fooladi, ISBN-13: 9781138611306, Kiadás éve: 2019
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.