Natúr borok (2023)

Natúr borok (2023)

6 622 Ft-tól 9 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Natúr borok - Bevezetés az organikus és biodinamikus borok világába

6 622 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvszallito.hu
 

Natúr borok

Ország Boltja 2024 Minőségi díj I. helyezett
6 840 Ft
+ 1 190 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
ujkonyvek.hu
 

Natúr borok - Bevezetés az organikus és biodinamikus borok világába

6 650 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
mai-konyv.hu

További ajánlataink

 

Isabelle Legeron Mw: Natúr borok - Bevezetés az organikus és biodinamikus borok világába

7 125 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
konyvmarket.hu
 

Natúr borok

7 505 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
webshop.kello.hu
 

NATÚR BOROK

7 600 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
ronniszakkonyv.hu
 

Isabelle Legeron MW: Natúr borok - Bevezetés az organikus és biodinamikus borok világába

7 980 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
jokonyvek.hu
 

Natúr borok

8 740 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
lira.hu
 

Natúr borok

9 500 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
libri.hu
Termékleírás
Író Isabelle Legeron MW
Címkék Gasztronómia
Nyelv magyar

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Bevezetés az organikus és biodinamikus borok világába Szerző: Isabelle Legeron MW HVG Kiadó, 2023

A natúr bor élő bor – ahogyan a természet megalkotta. Nem más, mint a mindenki által ismert szőlőlé, amely szinte emberi beavatkozás nélkül erjed borrá. A legfinomabb, legautentikusabb és legegészségesebb borok természetes módon érlelődnek. A natúr bor készítésének feltételeit országonként eltérően definiálják, de annyiban megegyeznek, hogy alapanyaga a fenntartható módon termesztett, organikus és biodinamikus szőlő. A borkészítés során semmit nem távolítanak el belőle vagy adnak hozzá, legfeljebb egy leheletnyi szulfitot. Ha érdekel bennünket, mi van a poharunkban, és felfedeznénk új ízeket, ha szeretnénk többet megtudni a natúr borokról, köztük a narancsborokról, a pezsgőkről és a champagne-ról, valamint annak őséről, a pét-natról, akkor itt a lehetőség, hogy a világ egyik legismertebb natúrborászától tanuljunk. Isabelle Legeron MW világszerte kampányol a natúr borokért. Nagy sikerű RAW Wine-borvásárokat vezet Londonban, Berlinben, New Yorkban, Los Angelesben és Montréalban. Könyvében bemutatja a természetes borkészítés folyamatait, megismertet több mint 140-féle borral és azok termelőivel. A nemzetközi kitekintés mellett nem maradhat el a magyar natúrborászok bemutatása sem, akiknek borai a világ élvonalába tartoznak. „Hiszünk abban, hogy az igazán jó borhoz nincs semmi hozzáadva és semmi nincs elvéve belőle, így fejezi ki a termőhely, a talaj, a klimatikus adottságok, vagyis a terroir megismételhetetlen jellegét. Ez a könyv is azt bizonyítja, hogy a natúr bor a természet legtisztább, legkifejezőbb itala. Kató András, a Mitiszol? társalapítója A kötet adatai: Formátum: 190x236 mm Kötés: keménytáblás Megjelenés éve: 2023 Terjedelem: 232 oldal
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.