Microbiological Safety of Low Water Activity Foods and Spices - Joshua Gurtler, Michael P. Doyle, Jeffrey L. Kornacki (ISBN: 9781493920617)

Microbiological Safety of Low Water Activity Foods and Spices - Joshua Gurtler, Michael P. Doyle, Jeffrey L. Kornacki (ISBN: 9781493920617)

Ajánlataink a termékre

 

Microbiological Safety of Low Water Activity Foods and Spices - Joshua Gurtler, Michael P. Doyle, Jeffrey L. Kornacki

60 477 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 2 hét
irány a bolt »
libristo.hu
Termékleírás
Író Jeffrey L. Kornacki, Joshua Gurtler, Michael P. Doyle

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Nyelv: , Kötés: , Oldalszám: 444, Kiadó: Springer-Verlag New York Inc. , Autor: Joshua Gurtler, Michael P. Doyle, Jeffrey L. Kornacki, ISBN-13: 9781493920617, Kiadás éve: 2014
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.