Microbiological Examination Methods of Food and Water - da Silva, Neusely (Institute of Food Technology - ITAL, Campinas, SP, Brazil), Junqeira, Valeria C. A. (Institute of Food Technology - ITAL, Campinas (ISBN: 9781138057111)

Microbiological Examination Methods of Food and Water - da Silva, Neusely (Institute of Food Technology - ITAL, Campinas, SP, Brazil), Junqeira, Valeria C. A. (Institute of Food Technology - ITAL, Campinas (ISBN: 9781138057111)

Microbiological Examination Methods of Food and Water - da Silva, Neusely (Institute of Food Technology - ITAL, Campinas, SP, Brazil), Junqeira, Valeria C. A. (Institute of Food Technology - ITAL, Campinas (ISBN: 9781138057111)

Ajánlataink a termékre

 

Microbiological Examination Methods of Food and Water - da Silva, Neusely (Institute of Food Technology - ITAL, Campinas, SP, Brazil), Junqeira, Valeria C. A. (Institute of Food Technology - ITAL, Campinas

69 689 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 2 hét
irány a bolt »
libristo.hu
Termékleírás
Író Brazil), Campinas, da Silva, ITAL, Junqeira, Neusely (Institute of Food Technology

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Nyelv: , Kötés: , Oldalszám: 564, Kiadó: Taylor & Francis Ltd, Autor: da Silva, Neusely (Institute of Food Technology - ITAL, Campinas, SP, Brazil), Junqeira, Valeria C. A. (Institute of Food Technology - ITAL, Campinas, ISBN-13: 9781138057111, Kiadás éve: 2018
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.