Konyhaszótár (2014)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Konyhaszótár - Alexandre Dumas szakácskönyve

2 548 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
mai-konyv.hu
 

Alexandre Dumas szakácskönyve /Konyhaszótár

2 548 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvtunder.hu
 

Konyhaszótár Alexandre Dumas szakácskönyve

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
2 792 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
jokonyvek.hu

További ajánlataink

 

- Konyhaszótár - Alexandre Dumas Szakácskönyve

2 550 Ft
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
numero7.com
 

Konyhaszótár

2 722 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyv-diszkont.hu
 

Konyhaszótár - alexandre dumas szakácskönyve

2 730 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyvkalauz.hu
 

Konyhaszótár - Alexandre Dumas szakácskönyve

Ország Boltja 2023 Minőségi díj I. helyezett
2 967 Ft
+ 1 239 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
ujkonyvek.hu
 

Konyhaszótár - Alexandre Dumas szakácskönyve

3 106 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
lira.hu
Termékleírás
Író Alexandre Dumas
Címkék Gasztronómia
Oldalszám 168
Súly 400

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

, , Midőn Dumasnál ebédeltem Doche, Dejazet, Mlle Leoni és többiek társaságában, jövet elhibáztam az ajtót és nem az igazit nyitottam. Meglepve állottam meg a küszöbön. A konyhában találtam magamat, és a szakács épen hatalmasan kavart valamely étek ingredientiákat egy lábasban. És e szakács köténynyel és felgyürt inggel, nem volt más mint maga Dumas, ki mikor kedves vendégei vannak, egy ételt mindig maga készít. "
Bulyovszkyné Szilágyi Lilla, színésznő (1858)

, , Míg Olaszországban emigránskodtam, - ez épen tizenegy évig tartott, - abban a nagy szerencsében részesültem, hogy az öreg Dumas minden évben nálam töltött egypár hetet. (... ) Ha nem dolgozott, akkor főzött, ez volt a szenvedélye. Legtöbbet adott a szakácskodásra. Egy nyársot talált fel, mely nem vízszintesen, hanem függélyesen forgott. Hidd el, - mondá sokszor, - e nyársra büszkébb vagyok, mint a Monte Christo regényemre. Nézzed, a tetejébe felhúzok egy kövér libát, a liba alá egy foglyot, a fogoly alá egy szalonkát, a szalonka alá egy fenyves rigót, - a liba zsírja öntözi a vadakat... " Teleki Sándor, a vad gróf (1879) , , Gasztronómiai katedrális. " Daniel Zimmermann, Dumas-biográfus (1993) , , Fontos alapmunka, s nem mellesleg egy könnyen olvasható igazi Alexandre Dumas-könyv - ezúttal d'Artagnan nélkül!" Harmath Csaba gasztronómus, a könyv szakmai lektora , , A konyhaszótár hozzávalói: francia sárm, pikáns humor, csavargásokkal teli, kalandos múlt, pici cinizmussal fűszerezett irónia, áradó, romantikus stílus, féktelen mesélőkedv, farkasétvágy, gasztronómiai tudás, konyhai tapasztalat, kifi nomult ízlés és széles látókör. Ez a mű az európai gasztronómia Odüsszeiája. " Cserna-Szabó András író, a könyv szerkesztője
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.