Konyhai kémia (ISBN: 9786158233781)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Konyhai kémia - Hogyan működik főzés közben a tudomány?

3 517 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
webshop.kello.hu
 

Konyhai kémia Hogyan működik fözés közben a tudomány?

3 986 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
lira.hu
 

Konyhai kémia

4 690 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
libri.hu
Termékleírás
Író Barotányi Zoltán
Címkék Orvostudomány, Tudomány
Nyelv magyar

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Szerző: Barotányi Zoltán
Kiadó: TEA KIADÓ KFT.
Oldalak száma: 376
Megjelenés: 2024. június
Kötés: Puhatáblás

Kerti sütögetéskor miért csökkenti a zöldfűszeres pác a rákkeltő anyagok keletkezését? Miért finom a hőbomlás egyes fázisaiban az étel, és miért ehetetlen a másikban? Vajon mitől rettegnek a kemofóbok, ha édesítőszert tartalmaz egy étel? Miért változik meg a vizeletünk szaga, ha spárgát ettünk, és miért csak az emberek negyede érzékeli?
Barotányi Zoltán kedélyes és lezser hangvételű ismeretterjesztő írásaiban összeforr a gasztronómia és a szigorú tudomány, mely rég volt olyan szórakoztató és lélegzetelállítóan összetett, mint háztartásunk fortyogó laboratóriumában: a konyhában.
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.