Handbook of Enology - Vol 2 The Chemistry of Wine Stabilization and Treatments 3e - Pascal Riberau-Gayon, Denis Dubourdieu, Yves Glories, Alain Maujean (ISBN: 9781119587767)

Handbook of Enology - Vol 2 The Chemistry of Wine Stabilization and Treatments 3e - Pascal Riberau-Gayon, Denis Dubourdieu, Yves Glories, Alain Maujean (ISBN: 9781119587767)

Ajánlataink a termékre

 

Handbook of Enology - Vol 2 The Chemistry of Wine Stabilization and Treatments 3e - Pascal Riberau-Gayon, Denis Dubourdieu, Yves Glories, Alain Maujean

87 975 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 2 hét
irány a bolt »
libristo.hu
Termékleírás
Író Alain Maujean, Denis Dubourdieu, Pascal Riberau-Gayon, Yves Glories

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Nyelv: Angol, Kötés: Kemény kötésű, Oldalszám: 560, Kiadó: John Wiley and Sons Ltd, Autor: Pascal Riberau-Gayon, Denis Dubourdieu, Yves Glories, Alain Maujean, ISBN-13: 9781119587767, Kiadás éve: 2021
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.